avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce pasi trebuie urmati ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce pasi trebuie urmati ?

Buna. In 23.02.2019 am suferit o fractura de maleola care a necesitat onterventie chirurgicala de urgenta. Fractura a fost cauzata de cazatura pe scarile acoperite partial de gheata ale unui magazin. Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru recuperarea prejudiciului . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lucyanb , utilizator 00:00, 6 Iulie 2019
daca prin prejudiciu intelegeti fractura, puteti intenta actiune in raspundere civila delictuala
Buna. Va multumesc pentru raspuns. La prejudiciu ma refeream in sensul de cheltuieli dupa operatie si altele care vor irma tinând cont ca mai am nevoie de inca o interventie chirurgicala si s-ar putea sa fiu apt de munca abia dupa 3-4 luni de la prima interventie. Va multumesc.


Adrian Dimitriu a scris:

daca prin prejudiciu intelegeti fractura, puteti intenta actiune in raspundere civila delictuala

Buna seara.va rog sa-mi spuneti daca ma incadrez in temei legal pentru a deschide actiune in instanta.sunt 4 luni de la accident si 3 luni de la sesizarea OPC..mentionez ca domnul avocat a facut o adresa spre firma rclamata in sensul de inpacare amiabila dar nu am primit nici in raspuns din partea SC. Va multumesc. !
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2019
lucyanb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În urma unei căzături din neglijenţa autorităților( ... TecM TecM Bună ziua! În urma unei căzături din neglijenţa autorităților( mergeam cu bicicleta și am căzut din cauza unei guri de canal care nu era acoperită cu ... (vezi toată discuția)
Malpraxis? Florin1968 Florin1968 Buna ziua, luna trecuta fiul meu in varsta de 7 ani si jumatate a cazut si si-a fracturat bratul stang(fractura supracondiliana de humerus stang cu deplasare), ... (vezi toată discuția)
Se poate incadra la tentativa de omor urmatoarea fapta?? calini george calini george in urma unei agresiuni suferite am fost internat in spital unde datorita multiplelor traume am stat 8 zile.am obtinut certificat medico legal 45 de zile pt urm ... (vezi toată discuția)