avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis?

Buna ziua, luna trecuta fiul meu in varsta de 7 ani si jumatate a cazut si si-a fracturat bratul stang(fractura supracondiliana de humerus stang cu deplasare), am ajuns in urgenta ortopedie la spitalul Grigore Alexandrescu, s-a intrat in sala de operatie unde i s-au montat doua brose pentru fixarea fracturii; si de aici au inceput problemele. Procedura interventionala nu a decurs asa cum ar fi trebuit motiv pentru care copilul a ramas cu un unghi de 17grade la nivelul cotului.
Pentru ca medicul care a intrat in sala in acea noapte nu mai este disponibil(la ultima consultatie la el, spunandu-ne ca va ramane cu un "defect" si anume ca nu va mai putea indoi mana in totalitate), am ajuns la un alt chirurg care ne-a explicat ca problema copilului nu este una chiar atat de mica,,copilul fiind nevoit sa faca recuperare(ceea ce ar fi facut oricum),dupa extragerea broselor,,si va necesita si o a treia interventie pentru repozitionarea corecta a cotului.
Ma intereseaza sa stiu ce cale trebuie sa urmez ca acest medic sa "plateasca", pentru nepasarea cu care considera ca trebuie sa-si desfasoare activitatea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin1968 , utilizator 18:24, 19 Martie 2016
Faceti plangere la Colegiul Medicilor,si, actiune civila la instanta ptr.malpraxis.
Multumesc pentru raspuns
Gasiti aici toate informatiile dorite: www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis sau nu symonyku symonyku Buna ziua, doresc o informație cu privire la a o operație pe care a suferit-o copilul meu in urma unei fracturi supracondiliene de humerus stang. Precizez ... (vezi toată discuția)
Malpraxis operatie estetica Carolina10 Carolina10 Am facut o operatie estetica la o clinica privata,pentru a corecta un defect,dar rezultatul e departe de a fi unul satisfacator. Pe langa un rezultat care nu ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)