avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate italvetri

Activitate italvetri

Răspuns la discuția falimentul
ne-am inscris la masa credala
Discuție faliment
am un titlu executoriu definitiv din 2004 dar lamurirea titlului a durat pina in 2010, intre timp sc debitoare a intrat in insolventa in 2007, si sintem inscrisi la masa credala, dar sc debitoare este compusa din 99,6%avas si restu......, tot ei au prioritate la distribuire ? puteti face ceva in acest caz?
multumesc anticipat
Răspuns la discuția falimentul
da pina in 2010 a durat aceasta lamurire binentele daca statul are 99.96%din cotele societatii debitoare
care este prioritatea platilor in cazul falimentului?
am un titlu executoriu definitiv dinaintea deschiderii proceduriide faliment a societatii debitoare, ce cuprinde si cheltuieli de judecata si de executare iar noi sintem trecuti la chirografari cu suma integrala. va rog sa-mi raspundeti daca cheltuielile de executare si de judecata nu au prioritate la distribuirea banilor din incasarii in cazul falimentului.
Buna ziua, societatea noastra a incheiat cu succes o serie de costume împotriva unei industrii de stat şi patron sale AVAS , La data de 29/07/2010 am avut recurs la Curtea Drepturilor Omului de la Strasbourg sub, articolul 34 prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire şi e ", ne-a ştampila de primire a randamentului, dar până în prezent nu nu avem nici o altă ricevto comunicazione.Poiche "nu am nici un avocat delegat implicate în reprezentarea noastră, vă rugăm să verificaţi că recepţia a fost reuşită şi în cazul în care" deja ", a stabilit data pentru eligibilitatea" a procedimento.edi confirma dacă dvs. disponibilitatea "pentru a ne reprezenta cu, oferta professionali.Grazie cost.
SC ITAL GLASS COMPANY LTD-
STR.DORNEASCA Nr.16 BL.P58 SC.2, AP37 BUCURESTI ROMÂNIA
E-MAIL: potra_mariana@yahoo.it
italvetri@k.ro
PATRONUL: Chiappero JOHN
TORINO, ITALIA
TEL: 0039011725076/FAX: 0039011723261
Mobil: 00393358110046
E-MAIL: gchiappero@libero.it
AscultaţiCitiţi fonetic
Discuție falimentul
am un titlu executoriu de incasat din 2004 ,pina in 2010 a durat lamurirea acestuia ,intre timp societatea a intrat in insolventa din 2007 iar noi nu putem incasa nimic nici macar cheltuielile de judecata sau de executare ,deoarece societatea este SA IAR ACTIONARI PRINCIPALI STATUL, in insolventa tot ei au prioritate, atunci ce mai putem face cu acest titlu executoriu?
am un titlu executoriu definitiv din 2002 si nu reusesc sal incasez.
societatea debitoare este SA si are ca actionari 99%avas acuma au intra in faliment iar avas sa inscris la masa credala e normal ?