avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

am un titlu executoriu definitiv din 2004 dar lamurirea titlului a durat pina in 2010, intre timp sc debitoare a intrat in insolventa in 2007, si sintem inscrisi la masa credala, dar sc debitoare este compusa din 99,6%avas si restu......, tot ei au prioritate la distribuire ? puteti face ceva in acest caz?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:18, 15 Mai 2011
nu. singura cale de a recupera banii este procedura falimentului. continuati sa participati la procedura si sa sperati ca veti recupera ceva. analizati raportul lichidatorului si acolo veti gasi daca exista sanse sa recuperati bani sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul italvetri italvetri am un titlu executoriu de incasat din 2004 ,pina in 2010 a durat lamurirea acestuia ,intre timp societatea a intrat in insolventa din 2007 iar noi nu putem ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu italvetri italvetri am un titlu executoriu definitiv din 2002 si nu reusesc sal incasez. societatea debitoare este SA si are ca actionari 99%avas acuma au intra in faliment iar ... (vezi toată discuția)