avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... falimentul
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

falimentul

am un titlu executoriu de incasat din 2004 ,pina in 2010 a durat lamurirea acestuia ,intre timp societatea a intrat in insolventa din 2007 iar noi nu putem incasa nimic nici macar cheltuielile de judecata sau de executare ,deoarece societatea este SA IAR ACTIONARI PRINCIPALI STATUL, in insolventa tot ei au prioritate, atunci ce mai putem face cu acest titlu executoriu?
Cel mai recent răspuns: italvetri , utilizator 10:56, 16 Mai 2011
Daca v-ati inscris in tabelul de creante, statul are prioritate in anumite conditii, luati legatura cu lichidatorul( administrator) judiciar.In final, depinde daca pot reorganiza societatea sau o lichideaza si ce pot scoate la licitatie. Titlul dvs executoriu este din 2004, de ce nu l-ati pus in executare pana in 2007? Ceva nu e in regula: " pana in 2010 a durat lamurirea???"
da pina in 2010 a durat aceasta lamurire binentele daca statul are 99.96%din cotele societatii debitoare
nu are importanta cate actiuni are statul
trebuia sa va inscrieti la masa credala
ne-am inscris la masa credala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment italvetri italvetri am un titlu executoriu definitiv din 2004 dar lamurirea titlului a durat pina in 2010, intre timp sc debitoare a intrat in insolventa in 2007, si sintem ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa , reorganizare judecatoreasca elicoidal elicoidal va rog sa-mi spuneti daca o societate imi datoreaza 1 miliard de ron , si ea se afla in insolventa, in reorganizare judecatoreasca , este obligata sa-mi ... (vezi toată discuția)
Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)