avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... incasarea platilor in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

incasarea platilor in faliment

care este prioritatea platilor in cazul falimentului?
am un titlu executoriu definitiv dinaintea deschiderii proceduriide faliment a societatii debitoare, ce cuprinde si cheltuieli de judecata si de executare iar noi sintem trecuti la chirografari cu suma integrala. va rog sa-mi raspundeti daca cheltuielile de executare si de judecata nu au prioritate la distribuirea banilor din incasarii in cazul falimentului.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 10:19, 10 Mai 2011
suma se va achita integral sau proportional, dupa caz, dupa stabilirea masei credale, cuantunul creantelor, creditori, in baza planului de distribuirea a sumelor.

va rog sa-mi raspundeti daca cheltuielile de executare si de judecata nu au prioritate la distribuirea banilor din incasarii in cazul falimentului.

NU
platile se fac proportional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventa ginnyy ginnyy Am un colaborator impotriva caruia s-a deschis procedura insolventei si i-a fost admins planul de reorganizare. Potrivit contractului pe care il am cu acesta, ... (vezi toată discuția)
Procedura inscriere masa credala encrypted encrypted Buna ziua. Sunt un pagubit al agentiei de turism de care probabil deja ati auzit de ea, Dreams Travel. Acestia si-au depus deja cererea de insolventa urmand ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)