Deci CSA-ul trebuie desfiintat; asiguratorii ii platesc dar prin intermediul primelor de asigurare pe care le platim tot noi si atributiile lor ar trebui plasate unei alte institutii care deja exista (garda financiara de partea legala, si ANPC de partea cu pagube, sau in orice alt mod)
CSA ar trebui desfiintat, papa bani degeaba si nu ii vad rolul atat timp cat nu-si fac treaba si protejeaza asiguratorii ca doar tot ei ii platesc, Eu printre altii am primit respingere si de la CSA
Pot declara punctul de lucru odata cu dosarul pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, pe baza unui contract de comodat intre mine ca persoana fizica si cu proprietarul spatiului? Mentionez ca contractul de comodat nu este incheiat intre mine ca titular de intreprindere individuala ci doar ca persoana fizica si cu proprietarul, si ulterior sa imi declar punctul de lucru odata cu infiintarea I.I. pe baza contractului de comodat incheiat intre mine ca persoana fizica-viitor titular de intreprindere individuala si proprietar?
Am o pozitie de sef contabil; cu ce salariu minim ar trebui sa figurez pe cartea de munca?
Momentan am 1200, dar la itm se intrebau unii pe altii daca coeficientul meu n-ar fi trebuit sa fie 3x salariul minim pe economie, datorita functiei detinute.