avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract inchiriere persoana fizica inainte de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract inchiriere persoana fizica inainte de deschidere firma

Pot declara punctul de lucru odata cu dosarul pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, pe baza unui contract de comodat intre mine ca persoana fizica si cu proprietarul spatiului? Mentionez ca contractul de comodat nu este incheiat intre mine ca titular de intreprindere individuala ci doar ca persoana fizica si cu proprietarul, si ulterior sa imi declar punctul de lucru odata cu infiintarea I.I. pe baza contractului de comodat incheiat intre mine ca persoana fizica-viitor titular de intreprindere individuala si proprietar?
Incheiati un contract de comodat intre II, in curs de infiintare reprezentata de...... si proprietarul spatiului, cu precizarea in contract ca acolo urmeaza sa functioneze punctul de lucru al II.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru infiintare pfa ghoancea ghoancea E prima data pe acest forum. Sunt inginer constructii proiectant si as dori sa imi fac un PFA pentru eventuale proiecte care ar mai pica in afara programului ... (vezi toată discuția)
Venituri din activitati independente roxanne^^ roxanne^^ Va rog sa-mi spuneti daca veniturile realizate in cadrul unei intreprinderi individuale ( pe care am de gand sa o infiintez ) , sunt considerate venituri ... (vezi toată discuția)