avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Activitate adrian03

Activitate adrian03

Buna seara , am urmatoarea problema: s-a dezbatut succesiunea dupa decesul tatalui si s-au stabilit urmatoarele cote :2/8 mamei , 3/8 eu (fiu) si 3/8 fratele (decedat) ai carui mostenitori sunt sotia si fiica.
Intrebare : Mostenitorii fratelui pot sa renunte la mostenire dupa ce s-a incheiat actul de mostenitor ?
Multumesc anticipat .
Răspuns la discuția impartire mostenire
Multumesc frumos!
Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: tatal meu a decedat in anul 2009. Cat are dreptul la mostenire mama avand in vedere faptul ca in anul 1967 cand s-au casatorit tata avea un teren de 1200 m pe care era construita o casa( o camera) si impreuna au construit o casa cu 3 camere si dependinte(vechea casuta fiind demolata). Cum se imparte mostenirea intre sotie si copii?
Răspuns la discuția Modalitate impartire mostenire
Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: tatal meu a decedat in anul 2009. Cat are dreptul la mostenire mama avand in vedere faptul ca in anul 1967 cand s-au casatorit tata avea un teren de 1200 m pe care era construita o casa( o camera) si impreuna au construit o casa cu 3 camere si dependinte(vechea casuta fiind demolata). Cum se imparte mostenirea intre sotie si copii?