avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Activitate horiaflorin41

Activitate horiaflorin41

Răspuns la discuția Concediere colectiva
OK! Multumesc!
Răspuns la discuția Concediere colectiva
OK, si totusi poate angajatorul sa faca o concediere masiva fara ca sindicatul sa fii semnat noul CCM?
Buna! Lucrez la o societate comerciala de distributie apa, iar incepand din luna asta se reorganizeaza(pentru eficientizare, zic ei cei noi din conducerea societatii), urmand sa concedieze 170 de lucratori. La nivel de societate nu este semnat de catre sindicatul din care facem parte CCM. Intrebare mea este daca putem fii concediati si daca da putem primii si salarii compensatorii?
Buna! Asociatia noastra doreste anveloparea scarii, dar unul din cele 14 proprietari refuza anveloparea din motive financiare. Partea lui a decis restul apartamentelor sa fie doar vopsita in culoarea blocului, dar refuza sa plateasca anvelopare partiilor comune(casa scarii, intrarea in scara, etc.). Intrebarea e cum putem sa o constrangem sa plateasca macar partile comune?
Mulțumesc de răspunsuri!!!
Exista undeva prevazut in vre-o lege ca, cei cu studii superioare au dublul minimului pe economie, în cazul de fata 2500 lei?
Dar aceasta lege este pentru cei ce sunt plătiți din fonduri publice din ce am înțeles, iar eu lucrez la o societate comerciala.
Cu ce salariu poate fii încadrat un inspector de protecție civila într-o societate comerciala unde acționariat majoritar este Consiliul Județean? Menționez ca am studii superioare si inclusiv cursul de perfecționare ca Inspector de protecție civila, iar in funcție sunt de 5 ani. Va mulțumesc anticipat!