avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate crisalexia

Activitate crisalexia

Buna ziua,
Am și eu o problema. Am vândut unei cunoștințe un parfum in valoare de 900 lei acum câteva luni. Am primit o parte din bani atunci când i l-am dat și au mai rămas 780 lei de achitat. L-am lăsat cam doua luni și apoi l-am contactat și ma tot duce cu vorba ca mi-i da. I-am
Spus sa îmi transfere banii in cont și m-a mințit ca i-a trimis. Pot face ceva in privința asta? Cum pot recupera banii? E o suma destul de mare. Am convorbirea pe telefon. Mulțumesc
Buna ziua. Am următoarea situație: am comandat un produs din China, iar chinezul l-a trimis in Franța ca apoi sa fie trimis in România prin DHL. Acum cei de la dhl ma pun sa plătesc taxe de vămuire pt ca au primit factura de la chinez pe datele din China. Ce pot sa fac in cazul asta? Cei de la DHL mi-au trimis factura de la client și copia AWB unde scrie la expeditor EasySent Franța. Mulțumesc
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 16 saptamani, am anuntat angajatorul in scris, dar superiorul meu refuza sa imi semneze concediul de odihna (3 zile). Mentionez faptul ca in ultima perioada am avut concedii medicale si invoiri pe baza faptului ca m-am simtit foarte rau si am stat acasa. Am mai solicitat aceste zile la inceputul lunii cand trebuia sa plec din tara si la fel nu a vrut sa imi semneze, urmand ca eu sa nu mai plec si sa pierd banii pe care i-am platit pentru biletele de avion. Va rog sa imi spuneti ce pot face in aceasta situatie. Va multumesc.
Răspuns la discuția Sanatate publica
va multumesc! puteti sa imi spuneti ce este DJSV? pentru ca nu gasesc pe google.
Buna ziua,
Lucrez de cateva luni intr-un sediu aflat in Casa Scanteii, Bucuresti. Din pacate nivelul de salubrizare din corpul in care lucrez este foarte mic. Am facut sesizare la SANEPID ca nu se poate lucra in conditiile acestea, le-am trimis si poza, dar raspunsul a fost tipic: s-au verificat toaletele si totul este in regula. Din pacate, de o luna nu ma simt foarte bine si m-am dus sa imi fac analize sa vad daca am contactat vreo bacterie sau virus . Astept rezultatele analizelor. Daca vor iesi pozitive, ce masuri as putea sa iau? Va multumesc.