avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani de recuperat dintr-o vanzare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani de recuperat dintr-o vanzare

Buna ziua,
Am și eu o problema. Am vândut unei cunoștințe un parfum in valoare de 900 lei acum câteva luni. Am primit o parte din bani atunci când i l-am dat și au mai rămas 780 lei de achitat. L-am lăsat cam doua luni și apoi l-am contactat și ma tot duce cu vorba ca mi-i da. I-am
Spus sa îmi transfere banii in cont și m-a mințit ca i-a trimis. Pot face ceva in privința asta? Cum pot recupera banii? E o suma destul de mare. Am convorbirea pe telefon. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:20, 20 Iunie 2017
Daca nu ati vandut parfumul oficial, prin intermediul unui magazin online, este complicat. Nu prea aveti sanse. Eventual puteti sa determinati persoana sa va dea un inscris prin care sa recunoasca datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie consumator on line libra_y2005 libra_y2005 Buna seara, Va scriu din dorinta de a afla , de a primi , daca vreti , citeva sfaturi prin care sa ma protejez pe viitor de abuzurile ce pot aparea , atunci ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea celor 15 zile ca termen de reparatie, chiar daca s-au facut sesizari si s-a luat la cunostiinta. Raresk Raresk Buna ziua ! Va rog mult, as avea nevoie de ajutor ! Am achizitionat pe data de 17.11.2017 un telefon Iphone 7 32GB Black . Totul a decurs perfect pana pe data ... (vezi toată discuția)
Returnare bani cuiva care a cumparat un telefon de la mine AlexandruGeorge1983 AlexandruGeorge1983 Buna ziua ! Anul trecut am cumparat de la o firma online un smartphone in valoare de 1600 lei ! La caetva luni l-am vandut cuiva cu suma 1200 lei si i-am dat ... (vezi toată discuția)