avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Vămuire colet DHL
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Vămuire colet DHL

Buna ziua. Am următoarea situație: am comandat un produs din China, iar chinezul l-a trimis in Franța ca apoi sa fie trimis in România prin DHL. Acum cei de la dhl ma pun sa plătesc taxe de vămuire pt ca au primit factura de la chinez pe datele din China. Ce pot sa fac in cazul asta? Cei de la DHL mi-au trimis factura de la client și copia AWB unde scrie la expeditor EasySent Franța. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Speta colet retur cu produs diferit ClaudiuCom87 ClaudiuCom87 Se prezinta urmatoarea situatie: - pe 19.11.2018 am expediat un colet unui client - coletul a fost ridicat pe 21.11.2018, asa cum scrie si in tracking awb - ... (vezi toată discuția)
Dhl nu vor sa mai dea retur coletul Ivanka88 Ivanka88 Buna ziua am si eu o problema cu DHL am comandat un colet in valoare de 1225 lei din UK am facut nr EORI singura dupa un chin am vrut sa platesc taxele ... (vezi toată discuția)
Dhl imi cere coletul inapoi, dupa livrare! exterminator86 exterminator86 Buna ziua dragilor, Va prezint in continuare o situatie tipic romaneasca :O : Detin o firma care are ca domeniu de activitate vanzarea en gros si en ... (vezi toată discuția)