avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate Teodo

Activitate Teodo

Concediu îngrijire copil
Am un băiețel de 1 an și nu beneficrezi de concediu de îngrijire copil, momentan lucrez la o grădiniță și vreau sa va întreb dacă as putea sa beneficiez de acest drept daca în anul 2014_ 2015 am fost studenta la zi, apoi am renunțat la facultate și nu am mai lucrat pana anul acesta în septembrie când bebelușul a împlinit 10 luni. Întrebarea mea este dacă pot sa cumuleze perioada cat am fost studenta (cred ca doar anul 2015 se ia in considerare deoarece trebuie sa fie 12 luni in ultimii 2 ani ) cu lunile astea în care am lucrat pentru ca sa beneficiez de lunile ramase pana la împlinirea vârstei de 2 ani. Nu stiu daca am fost suficient de explicita...multumesc

Se poate pur si simplu parintii sa faca o intelegere intre ei, pe certificatul de nastere sa nu fie trecut ca si tata,iar atunci cand copilul creste daca copilul vrea sa afle tatal se pot face demersuri...dar asta nu are nimic de a face cu legea...:)
Daca dupa nasterea copilului se face testul de paternitate iar tatal biologic doreste sa fie trecut pe certificatul de nastere iar mama refuza, el poate obtine trecerea pe certificatul de nastere prin sentinta judecatoreasca?