avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trecerea tatalui pe certificatul de nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trecerea tatalui pe certificatul de nastere

Daca dupa nasterea copilului se face testul de paternitate iar tatal biologic doreste sa fie trecut pe certificatul de nastere iar mama refuza, el poate obtine trecerea pe certificatul de nastere prin sentinta judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: Birou Mediator Mocian Ramona Mirabela , Mediator 23:06, 12 Septembrie 2016
Bineintales! Este dreptul parintelui de a-i fi recunoscuta aceasta calitate, chiar daca este nevoie de apelul la instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate-test adn denis2012 denis2012 Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)
Ajutor- filiatie Ana-Armina Ana-Armina Buna ziua!Am o problema destul de mare.Sora mea a ramas insarcinata,nefind casatorit cu tatal copilului acesta a refuzat sa treaca copil pe numele lui.De ... (vezi toată discuția)