Va multumesc,din pacate nu vera sa arate nimic ...Cred Ca unica solutie Este sa iau un avvocat si sa deschid succesiune in instanta nu neaparat pt ceia c'è as putea obtine ci pur si simplu pt. A inchide un cerc. Problema Este Ca nu sunt nici in Rominia am Doi copii c'è merg la scoala si nu ma pot deplasa ASA usor pt. Diferite acte etc.am doar certificatele de deces. Nu stiu daca Este de ajuns si daca sar putea incepe doar ci atit...
Tin sa menzionez ca parintii mei sau cascatori in anul 1948 . Unde as putea merge sa afla daca acele terenuri erau doar Ale lui si daca putea lasa tot unui singur copil?.Tatal meu avind aceste terenuri de la parintii lui insa nu stiu daca Lea avut inainte sau dupa casatorie ,daca era o donatie ,mostenire sau pur si simplu o zestre cum era pe vremuri pt. noii casatoriti. Cum pot afla daca mama avea drepturi aspra acestor terenuri? Tatal si Sora noastra facind aceasta tranzactie dupa moartea mamei iesind la iveala totul dupa moartea tatei anul trecut intimplator. Va Multumesc !!
Buna ziua ,este vorba de terenul agricol inclusiv terenul de sub casa parinteasca si bineinteles cel di jur .va Multumesc o zi buna!!
Bunaseara tuturor! Am si EU o Intrebare va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti. ., parintiii mei ai dcedat amindoi mama intii dupa care tata ,Insa dupa decesul mamei tata a lasat tot c'è ii apartinea lui unei surori desi noi sintem 7 frati si nu sa facut succesiune dupa mama.Intrebarea mea Este: Cum se poate afla daca tata era unic proprietar pe aceste bunuri si daca le avea inainte de casatorie?Va multumesc anticipat o seara buna!
Intradevar tatal a lasat ceia c'è ii apartinea lui Insa acele bunuri adica terenuri inclusiv pamintul per care este construita casa lea obtinut dupa casatorie cu mama de la parinti lui bineinteles fiind in comuniune de bunuri . IN acest caz putea tata face acest lucru? Va multumesc si ma scus daca mam repetat cumva!
Buna ziua, sincer sa va spun nu stiu cu c'è modalitate sau procedura sa facut totul deoarece sa facut totul per ascuns, am aflat intimplator dupa 4 luni de la decesul tatei . Nu trebuie dezbatuta succesiunea dupa mama mai intii? Va multumesc o zi buna!
Bunaseara ...Dupa moartea mamei tatal a lasat absolut tot unui singur copil tinind cont ca are 7 copii bineinteles nu sa facut succesiune dupa moartea mamei. Intrebarea mea este se poate face asa ceva sau nu?Va multumesc
Va multumesc mult pentru raspunsul rapid si disponibilitatea dumneavoastra domnule avocat Gabriel Klein Khiritescu ..
Buna ziua .Parintii mei au decedat amindoi mama acum 4 ani si tata anul acesta in august .nu sa facut succesiune dupa nici unul din ei.Suntem 7 frati ,eu nu locuiesc in Rominia insa in fiecare an am mers la parinti locuind in casa parinteasca si as dori sa continui acest lucru insa nu stiu daca voi mai putea deoarece ieri am aflat ca defapt tatal meu ar fi facut act vinzare cumparare la o sora de a mea pe absolut tot ce ii apartinea dumnealui,sora mea mia spus ca numai casa nu este pe numele ei deoarece era si casa mamei insa terenul unde este construita casa este tot al ei Este posilil asa ceva? Numai eu am lucruri personale in acea casa ,cum fac eu acum sa intru in curte si in casa daca sora mea a inchis tot cu chei ?,a facut debransarea de la energie spunind ca au avertizato de la enel ca sunt pierderi de curent ca si cum curentul ar curge da ma rog!!tin sa precizez ca ea nu locuieste tot timpul acolo domiciliul ei fiind in Bucuresti. Va rog frumos daca puteti sa ma indrumati incit sa nu comit ilegalitati!! Va multumesc anticipat