avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie bunuri familie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie bunuri familie

Bunaseara ...Dupa moartea mamei tatal a lasat absolut tot unui singur copil tinind cont ca are 7 copii bineinteles nu sa facut succesiune dupa moartea mamei. Intrebarea mea este se poate face asa ceva sau nu?Va multumesc
prin ce a lasat tatal? trebuie dezbatuta succesiunea după mamă.
Buna ziua, sincer sa va spun nu stiu cu c'è modalitate sau procedura sa facut totul deoarece sa facut totul per ascuns, am aflat intimplator dupa 4 luni de la decesul tatei . Nu trebuie dezbatuta succesiunea dupa mama mai intii? Va multumesc o zi buna!
Pai tocmai asta v-am spus , trebuia sa fi dezbatut dupa mama succesiunea. Insa daca tatal dvs a avut bunuri proprii le poate instraina catre unul din copii.
Intradevar tatal a lasat ceia c'è ii apartinea lui Insa acele bunuri adica terenuri inclusiv pamintul per care este construita casa lea obtinut dupa casatorie cu mama de la parinti lui bineinteles fiind in comuniune de bunuri . IN acest caz putea tata face acest lucru? Va multumesc si ma scus daca mam repetat cumva!
daca le a obtinut de la parintii lui prin donatie este posibil! Bunurile donate sunt proprii nu intra in nicio comunitate

Alte discuții în legătură

Donatie constantinescumaria constantinescumaria Bunaseara tuturor! Am si EU o Intrebare va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti. ., parintiii mei ai dcedat amindoi mama intii dupa care tata ,Insa dupa ... (vezi toată discuția)
Varianta mai sigura si mai ieftina de instrainare a unui bun obtinut prin succesiune. colceriumari-bv colceriumari-bv Dupa decesul tatalui, am dezbatut masa succesorala intre mama sora si frate, desi exista o \"intelegere verbala stramoseasca\" ca sora sa renunte la cota ei ... (vezi toată discuția)
Proprietar dupa renuntarea la succesiune ninasave ninasave La dezbaterea succesiunii dupa tatal meu am renuntat la tot in favoarea mamei mele ,fiind unicul copil Ce acte trebuie sa faca mama ca eu sa devin proprietar ... (vezi toată discuția)