Bunaseara ...Dupa moartea mamei tatal a lasat absolut tot unui singur copil tinind cont ca are 7 copii bineinteles nu sa facut succesiune dupa moartea mamei. Intrebarea mea este se poate face asa ceva sau nu?Va multumesc
Buna ziua, sincer sa va spun nu stiu cu c'è modalitate sau procedura sa facut totul deoarece sa facut totul per ascuns, am aflat intimplator dupa 4 luni de la decesul tatei . Nu trebuie dezbatuta succesiunea dupa mama mai intii? Va multumesc o zi buna!
Pai tocmai asta v-am spus , trebuia sa fi dezbatut dupa mama succesiunea. Insa daca tatal dvs a avut bunuri proprii le poate instraina catre unul din copii.
Intradevar tatal a lasat ceia c'è ii apartinea lui Insa acele bunuri adica terenuri inclusiv pamintul per care este construita casa lea obtinut dupa casatorie cu mama de la parinti lui bineinteles fiind in comuniune de bunuri . IN acest caz putea tata face acest lucru? Va multumesc si ma scus daca mam repetat cumva!
Donatie
constantinescumaria
Bunaseara tuturor! Am si EU o Intrebare va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti. ., parintiii mei ai dcedat amindoi mama intii dupa care tata ,Insa dupa ... (vezi toată discuția)