Buna ziua .Parintii mei au decedat amindoi mama acum 4 ani si tata anul acesta in august .nu sa facut succesiune dupa nici unul din ei.Suntem 7 frati ,eu nu locuiesc in Rominia insa in fiecare an am mers la parinti locuind in casa parinteasca si as dori sa continui acest lucru insa nu stiu daca voi mai putea deoarece ieri am aflat ca defapt tatal meu ar fi facut act vinzare cumparare la o sora de a mea pe absolut tot ce ii apartinea dumnealui,sora mea mia spus ca numai casa nu este pe numele ei deoarece era si casa mamei insa terenul unde este construita casa este tot al ei Este posilil asa ceva? Numai eu am lucruri personale in acea casa ,cum fac eu acum sa intru in curte si in casa daca sora mea a inchis tot cu chei ?,a facut debransarea de la energie spunind ca au avertizato de la enel ca sunt pierderi de curent ca si cum curentul ar curge da ma rog!!tin sa precizez ca ea nu locuieste tot timpul acolo domiciliul ei fiind in Bucuresti. Va rog frumos daca puteti sa ma indrumati incit sa nu comit ilegalitati!! Va multumesc anticipat
buna ziua,
1. Va sfatuiesc sa solicitati in insstanta dezbaterea succesiunilor de pe urma mamei si a tatalui.
2. Va sfatuiesc sa solicitati sprijinul unui avocat intrucat nu cred ca a existat sau exista unh act de vanzare cumparare legal (poate e de mana sau facut la primarie si ambele sunt nule de drept avand in vedere ca au tatal a vandut bunuri ce nu-i apartineau).
3. Bunurile le puteti lua ca altfel sora comitea ea ilegalitati.
Donatie
constantinescumaria
Bunaseara tuturor! Am si EU o Intrebare va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti. ., parintiii mei ai dcedat amindoi mama intii dupa care tata ,Insa dupa ... (vezi toată discuția)
Succesiune
aminna
dupa moatrea tatalui meu nu am facut succesiune .Mama a vandut casa de la tara surori mele cu doa luni inainte de a muri aceasta si ea Am aflat aceasta numai ... (vezi toată discuția)