Buna ziua! Locuiesc în Belgia și vreau sa plec o săptămână în Italia cu fetita mea care are 1 an. Am procura de la soțul meu pentru copil făcută în România. Este necesar sa o traduc sau o pot folosi in limba română?
Va multumesc!
Buna ziua! In urma unor certuri cu soțul meu am decis să ne despărțim. Noi locuim in Belgia de 8 luni. Avem o fetita de 10 luni. Înainte să venim în Belgia soțul mi-a făcut o procura in care isi da acordul ca fetita sa călătorească cu mine in strainatate. Acum eu vreau sa ma întorc în România. Soțul m-a amenințat că dacă iau si fata ma va acuza se răpire . Poate face acestui lucru chiar daca am procura de la el? Vă mulțumesc!
Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la o situatie?!
Problema consta in faptul ca o cunostiinta vrea sa isi deschida un cabinet cu tratament de fiziokinetoterapie,iar ca sa obtina aprobare de la DSP are nevoie de o colaborare cu un fiziokinetoterapeut cu studii superioare.
Eu detin aceasta diploma,doar ca de la 1 septembrie sunt in concediu de maternitate pana la 1 ianuarie 2017 cand voi intra in concediu de crestere copil.
Intrebarea mea este: il pot ajuta intr-un fel pe acest medic?cu un contract de colaborare sau o angajare cu 2 ore?este vreo solutie?
Va multumesc!