avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate Katy21

Activitate Katy21

Buna ziua! Locuiesc în Belgia și vreau sa plec o săptămână în Italia cu fetita mea care are 1 an. Am procura de la soțul meu pentru copil făcută în România. Este necesar sa o traduc sau o pot folosi in limba română?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Concediu de maternitate
Am inteles. va mulțumesc pentru informație.
Răspuns la discuția Concediu de maternitate
Concediul pentru creștere copil.
Buna ziua! Dacă ești în concediu de maternitate in Romania, poti lucra in alta tara din Europa fara sa ti se taie indemnizația?
Discuție Minor
Buna ziua! In urma unor certuri cu soțul meu am decis să ne despărțim. Noi locuim in Belgia de 8 luni. Avem o fetita de 10 luni. Înainte să venim în Belgia soțul mi-a făcut o procura in care isi da acordul ca fetita sa călătorească cu mine in strainatate. Acum eu vreau sa ma întorc în România. Soțul m-a amenințat că dacă iau si fata ma va acuza se răpire . Poate face acestui lucru chiar daca am procura de la el? Vă mulțumesc!
Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la o situatie?!
Problema consta in faptul ca o cunostiinta vrea sa isi deschida un cabinet cu tratament de fiziokinetoterapie,iar ca sa obtina aprobare de la DSP are nevoie de o colaborare cu un fiziokinetoterapeut cu studii superioare.
Eu detin aceasta diploma,doar ca de la 1 septembrie sunt in concediu de maternitate pana la 1 ianuarie 2017 cand voi intra in concediu de crestere copil.
Intrebarea mea este: il pot ajuta intr-un fel pe acest medic?cu un contract de colaborare sau o angajare cu 2 ore?este vreo solutie?
Va multumesc!