Carmen0808
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Pe actul medical nu se acorda garantie. Cei care o acorda o fac ilegal. Mergeti din nou la medicul care a executat lucrarile ca sa le cimenteze. In cazul in care se decimenteaza, atunci spuneti-i sa va repete lucrarile cu alt tehnician, fiindca cele pe care le aveti nu sunt bine adaptate (sunt largi, in limbaj popular). Daca nu e de acord, abia atunci apelati la alte cai, dar pt binele dumneavoastra ar fi bine sa rezolvati problema amiabil. Dentistii au asigurari de malpraxis.
Buna ziua
Am nascut in 06.01.2017 si am depus pentru indemnizatie si alocatie. Nu am beneficiat deloc de concediul de maternitate fiindca nu am platit cei 0.85% la casa de sanatate,avand profesie liberala si nefiind obligata sa platesc. Din cate stiam , ar fi trebuit sa primesc indemnizatia incepand cu data nasterii, iar ei mi-au platit indemnizatia incepand cu a 43-a zi, iar alocatia incepand cu 01 februarie. Le-am trimis un email si mi-au raspuns ca doar taticii primesc indemnizatia incepand cu data nasterii copilului, iar alocatia se acorda incepand cu data de 01 a lunii urmatoare datei nasterii copilului. Va rog sa-mi spuneti daca e corect si daca nu este, va rog sa-mi spuneti articolul din legea pe care se bazeaza. Va multumesc.
Buna ziua
Lucrez in regim PFA si sunt insarcinata in aproape 6 luni. Am dorit sa ma asigur la CAS pt concedii si mi-a fost refuzata verbal cererea pe motiv ca veniturile mele sunt mici (2700 lei/an). Am intrebat cat ar fi trebuit sa fie veniturile si mi s-a raspuns ca ar trebui sa fie minim 4000 lei/an ca sa ma asigure. Nu am gasit nicaieri in lege sa fie mentionat un venit minim ca o conditie pentru asigurare. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac, fiindca in orice moment medicul imi poate spune sa nu mai lucrez.Multumesc.