avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aș dori o evaluare la o facultate de profil pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aș dori o evaluare la o facultate de profil pentru o lucrare dentară executată defectuos. Vor ei să-mi asculte problema, și dacă da, când și unde s-ar face evaluarea?

Am facut 4 coroane dentare. Culoarea este alba posibil B fata de D2 culoarea incisivilor. Coroanele de sus stau pe stalpi doar daca ii tii cu mana cand iei mana, cad, atat de mari sunt. Jos in locul molarilor atat in dreapta cat si in stanga am cate 2 implanturi. Medicul mi-a scos nervii de la cei 4 premolari si a facut 2 coroane mixte fiecare din cate 4 elemente (2 pe implanturi + 2 pe premolari). As dori o evaluare dentara de la facultatea de medicina dentara Iasi, dar nu stiu cum se procedeaza. Evaluarea se face de 1 sau mai multi profesori? Unde ii gasesc ? Vor ei sa-mi asculte problema? Cand si unde se face evaluarea? Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Carmen0808 , utilizator 23:18, 9 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti merge la un profesor.
Puteti sesiza si colegiul stomatologilor
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mi-a eliberat niciun bon fiscal sau factura fiscala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In 6 luni de la fapta trebuie sesizat colegiul medicilor dentisti in scris. Dupa 6 luni nici nu va mai baga in seama. Daca considera ca e o eroare vor numi ei o comisie care va ... Cautati pe net date de legatura.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe actul medical nu se acorda garantie. Cei care o acorda o fac ilegal. Mergeti din nou la medicul care a executat lucrarile ca sa le cimenteze. In cazul in care se decimenteaza, atunci spuneti-i sa va repete lucrarile cu alt tehnician, fiindca cele pe care le aveti nu sunt bine adaptate (sunt largi, in limbaj popular). Daca nu e de acord, abia atunci apelati la alte cai, dar pt binele dumneavoastra ar fi bine sa rezolvati problema amiabil. Dentistii au asigurari de malpraxis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului Daniela Cimpeanu Daniela Cimpeanu Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de ... (vezi toată discuția)