avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate gabi2002

Activitate gabi2002

Răspuns la discuția aragaz lovit
Sper ca macar la OPC sa rezolv ceva ,as fi preferat sa nu se ajunga acolo ci sa rezolv totul pe cale amabila cu magazinul ....
Răspuns la discuția aragaz lovit
Ms .de raspuns asa voi face. am mai achizitionat produse online dar nu am patit pana acum sa am probleme
Discuție aragaz lovit
Buna ziua ,am achizitionat online un aragaz care mi-a fost adus acasa cu curierul. Nu am deschis coletul decat dupa ce curierul a plecat si am vazut ca aragazul are tabla indoita pe lateral si smaltu dus in anumite locuri. am facut cerere de retur online la magazinul de unde l-am luat si mi sa spus ca va anunta curierul sa mi-l ia si dupa predarea lui la magazin si verificari mi se va trimite alt produs in schimb.tot astept curierul de cateva zile care nu mai vine....am solicitat iar magazinului sa anunte curierul si degeaba .ce e de facut in aceasta situatie.? Mentionez ca inca nu l-am probat sa vad daca functioneaza sau nu? Ar trebui sa merg la protectia consumatorului??
Discuție Concediere
buna ziua ,ma mai pot angaja in alta parte daca de la vechiul loc de munca am desfacut contractul cu sanctiune disciplnara art.248 alin.1 lit .e din codul muncii?
Discuție demisie
Am lucrat aproape 6 ani intr-o fabrica si am cerut demisia la zi care binenteles nu a fost aprobata.,doar cea cu preaviz de 20 zile. ideea e ca eu nu vreau sa mai merg sa efectuez cele 20 zile preaviz. mi sa comunicat ca mi se desface contractul cu abatere disciplinara .cu ce ma poate afecta la noul loc de munca? Nota de lichidare dupa cat o primesc ?