Pe actul de concesiune este trecuta bunica decedata 1994 1/4 tatal meu decedat.1998 3/8 si matusa mea 3/8 decedata .2000.din partea tatalui sunt eu fiu si a matusii varul meu.Am fost la notariat si am facut fiecare succesiune pentru gropi. Eu am 3/8 dupa tata si varul 3/8 mama lui .
INTREBARE ; CE SE INTAMPLA CU PARTEA BUNICII DE 1/4 .La notariat ne a trecut in succesiune si partea bunicii
buna seara
Detin impreuna cu varul meu o casa, succesiune pe casa nu este facuta si cu toate astea varul meu a bagat in casa niste persoane sa locuiasca acolo fara sa ma intrebe si pe mine eu nefind deacord cu asta .
Ce este de facut eu nu vreau acele persoane in casa
Casa era goala iar eu ma duceam in weekend casa se afla in sibiu
bunica a decedat in 1949 casa este a ei a fost cumparata in 1931bunic decedat
bunica a avut 2 copii un baiat si o fata ,eu sunt din partea baiatului si din partea fetei sunt 2 frati .Am vrut sa fac la notar dar unu din cei 2 frati lucreaza in Germania ,eu vreau sa fac succesiunea dar nu am putut ca el nu a fost prezent la notar el venind in perioada sarbatorilor de iarna cand notariatele erau inchise.Pot s o fac in instanta succesiunea si cam cat ar costa cu tot cu onorariu avocat .Multumesc
buna seara
Mostenesc impreuna cu varul meu o casa la tara dupa bunica decedata 1950,tatal meu impreuna cu sora nu au facut succesiune dupa moartea bunici iar eu singur mostenitor din partea tatalui si varul meu din partea surorii vrem sa facem succesiunea dar nu am gasit martori sa o cunoasca pe bunica mentionez ca bunica in ultimi 2 ani din viata a locuit in Bucuresti impreuna cu bunicul unde a si decedat .Bunicul a decedat in 1960 .Bunica avea casa inainte a se casatorii cu bunicu.
Intrebare:Ce facem daca nu avem cei doi martori?