avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

bunica a decedat in 1949 casa este a ei a fost cumparata in 1931bunic decedat
bunica a avut 2 copii un baiat si o fata ,eu sunt din partea baiatului si din partea fetei sunt 2 frati .Am vrut sa fac la notar dar unu din cei 2 frati lucreaza in Germania ,eu vreau sa fac succesiunea dar nu am putut ca el nu a fost prezent la notar el venind in perioada sarbatorilor de iarna cand notariatele erau inchise.Pot s o fac in instanta succesiunea si cam cat ar costa cu tot cu onorariu avocat .Multumesc
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 01:25, 28 Ianuarie 2017
Fratele care lucreaza in Germania poate sa va faca o procura notariala de reprezentare pentru masa succesorala cu care sa va prezentati la notar.
Operatiunea este mai rapida si mai putin costisitoare.
Prin procura notarială fratele va poail reprezintati la notariat pentru vânzarea unui imobil, la dezbaterea succesiunii, în fața instanței sau a unei instituții bancare etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succsesiune dupa bunica din partea mamei cristasocum_trans@yahoo.com cristasocum_trans@yahoo.com Buna seara Am si eu o intrebare.Bunica din partea mamei a decedat la inceputul lunii noiembrie.A fost casatorita iar sotul a decedat acum 18 ani.Titlul de ... (vezi toată discuția)
Procura notariala maria dinca maria dinca Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu daca se poate face o imputernicire notariala prin care eu in calitate de fiica sa il reprezint pe tatal meu la dezbaterea ... (vezi toată discuția)
Succesiune prin notar sau instanta minuiza minuiza Buna ziua. In anul 2005 bunicul meu a murit. Mama mea vrea sa deschida succesiunea, intrucat ea a ramas sa aiba grija de casa si de pamant, ea a platit ... (vezi toată discuția)