avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna seara
Mostenesc impreuna cu varul meu o casa la tara dupa bunica decedata 1950,tatal meu impreuna cu sora nu au facut succesiune dupa moartea bunici iar eu singur mostenitor din partea tatalui si varul meu din partea surorii vrem sa facem succesiunea dar nu am gasit martori sa o cunoasca pe bunica mentionez ca bunica in ultimi 2 ani din viata a locuit in Bucuresti impreuna cu bunicul unde a si decedat .Bunicul a decedat in 1960 .Bunica avea casa inainte a se casatorii cu bunicu.
Intrebare:Ce facem daca nu avem cei doi martori?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 09:08, 20 Septembrie 2016
fara martori, procedura succesorala notariala se suspenda si veti fi indrumat catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema mostenire mariard mariard Surorile tatalui meu au renuntat la casa parinteasca (unde au locuit bunicii mei) in favoarea tatalui meu. Cu alte cuvinte, au semnat pentru ca imobilul sa ii ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunici madalin981 madalin981 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea chestiune: Suntem 3 persoane (eu (sau nepotul), tata si bunicul) plus bunica care este decedata. Am ... (vezi toată discuția)
Succesiune oli-m oli-m Bunicul meu a decedat urmasii lui fiind sotia, fiica si fiu (decedat inaintea bunicului) de la care urmasi suntem eu cu sora mea. Apartamentul in cauza este ... (vezi toată discuția)