avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters406010

Activitate ContSters406010

Nu sunt mentionate atat de specific, doar general :Folosirea limbajului indecent ori injurios la adresa oricăror personae si Evitarea comportamentelor şi faptelor care pot fi considerate jignitoare şi care nu sunt de dorit ori contravin intereselor companiei / hotelului, Angajaţilor le este interzis:
j) Folosirea de cuvinte injurioase şi limbaj indecent
si
Să se abţină de la orice comportament şi conduită considerate jignitoare, nedorite sau care necesită o corectare ulterioară.”

Multumesc pentru timpul acordat!
in Regulamentul intern e prevazut sa nu ameninti, sa vorbesti jignitor, etc (dar am mai facut cercetari disciplinare altor college doar ca sefa lor nu stie sa isi resolve probelemele cu ele, nu au facut ceva grav, doar dispute ca aici asa stiu unele sa faca, si I-a scris in referat ca s-a purtat jignitor si ca a amenintat o colega- apoi I-am dat decizia de avertisment scris)pentru a demonstra ca e o amenintare fara a specula, cum face doamnisoara asta care asa procedeaza ea, nu poti relationa cu ea si asta o zic toti angajatii, trebuie sa ai dovezi serioase nu numai acel mesaj "bafta, ca vei avea nevoie"-asa am scris si altora in gluma ca asa ne scriem noi cand dam vreun examen etc..
Merci beaucoup pentru promptitudine!
Multumesc tare mult!
Buna ziua,

As avea o intrebare daca am CIM pe perioada nedeterminata si o "doamna" doreste sa imi faca rau care a plecat din cadrul firmei, avand calitatea de director hotel, poate ca noua delegate in locul ei sa faca demersuri sa imi inceteze CIM pe motiv ca am scris mesaj pe facebook catre o colega care a vorbit urat despre mine.I-am facut referat deoarece purtarea ei contravene regulamentului intern, dar ea are dovada ca I-am scris pe facebook un mesaj in care ii spun ca are problem serioase de personalitate si "bafta, ca vei avea nevoie".nu e un ton amenintator din partea mea, dar acum asta vor sa demonstreze.(sincer am zis bafta ca vei avea nevoie, pentru ca e nesimtita si tot timpul tese intrigi)

Multumesc!
Buna ziua,

Daca angajatul care va lucra in data de 30 noiembrie, nu I s-a aprobat cererea pentru plata orelor 200% atunci daca lucreaza in acesta sarbatoare legala nu ar trebui sa primeasca 2 zile de recuperare?
Va multumiesc!
Buna ziua,

Cate ore pot lucra elevi de la un liceu care doresc sa faca practica.Pana la 6 ore si cu pauza de masa?
E de ajuns o conventie intre liceu si locul unde isi fac practica?
La sarsit trebuie sa emit adeverinte pentru fiecare copil in parte care sa ateste ca au facut practica?
Multumesc!
Buna ziua, decizia de incetare detasare se poate comunica angajatului in termen de 20 de zile lucratoare?
Va multumesc!
O zi excelenta!
Da se dizolva societatea.Multumesc.CIM va inceta atunci cum ati spus cu 65 CM
Buna ziua,

Am o situatie mai aparte.Angajata abia a revenit la lucru dupa un concediu de crestere copil, apoi a ramas acum iar insarcinata dar din pacate unitatea noastra se desfiinteaza.Pot sa ii desfac CIM -ul?Daca da cu ce articol din CM si ce alte documente mai am nevoie?
Mukltumesc.