avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate ivanica57

Activitate ivanica57

Discuție proprietate
buna seara
sunt casatorita de 4 ani ,mentionez ca am varsta de 60 ani
nu am copii cu actualul sot si am venit pe proprietatea lui facuta inainte de casatori cu mine
el a divortat si a facut partajul cu fosta sotie
cu respect va intreb ce drept uri am eu in cazul cand el decedeaza inaintea mea sau daca intre timp hotaram sa ne despartim
buna seara
mama mea in varsta de 76 ani este incadrata in grad de handicap grav
cu respect va intreb daca medicamentele lunare trebuie sau nu sa fie gratuite
va multumesc
Discuție credit ipotecar
buna ziua
baiatul meu a facut in anul 2007 un credit ipotecar in euro
crescand valoarea monedei euro ,nu a mai putut achita ratele si in anul 2014 a fost executat silit .iar anul trecut a beneficiat de legea darii in plata
intrebarea mea este daca acum mai are bulina in banca si cand mai poate beneficia de un credit ptr locuinta dar cu valoare in ron
multumesc frumos
Discuție certificat
Ptr mama mea in varsta de 76 ani s a eliberat un certificat de handicap gr 1 in jud vaslui
daca se muta cu domiciliu in jud Galati mai este valabil cel actual?
muitumesc
Discuție testament
Din anul 2014 sunt casatoritacu acte legale sotul meu avand inainte de casatorie proprietate personala
El are 2 copii majori noi avand varsta de 60 ani
Anul trecut mi a facut un testament sa pot locui in casa pana la decesul meu in cazul cand el decedeaza primul
acum va intreb daca testamentul poate fi ataca de copii si daca dupa decesul lui mai pot avea si alte drepturi.multumesc
Discuție mostenire
Mama mea are oproprietate.In luna decembrie2017 a facut unatac cerebral ,iar tot incursul lunii decembrie a facut aldoilea atac.Acum este incadrata in grad handicap 1 grav neputand comunica si merge
noi suntem 3 copii
Eu fiind fata amluat o la mine iningrijire inalta localitate ptr ca sunt pensionara iar fratele meu fiind mai tanar inca lucreaza si nu are posibilitate sa o ingrijeasca ea necesitand ingrijire permanenta.acum cu respect va intrebcare este form legala de a intra in posesia averii fratii mei necontrbuind la intretinerea ei.mentionez ca ea nu a facut acte niciunuia dintre noi.multumesc
Fiul meu a fost executat silit in anul 2014 ,de atunci si pana luna trecuta nu a primi nici o instiintare.Luna trecuta i a venit prima poprire pe salar.A facut luna aceasta notificarea cu ajutorul unui avocat ,a facut notificare si catre executor ptr sistarea popririi dar acesta refuza. Cum poate proceda mai departe ptr sistarea popririi
va multumesc