avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... certificat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat

Ptr mama mea in varsta de 76 ani s a eliberat un certificat de handicap gr 1 in jud vaslui
daca se muta cu domiciliu in jud Galati mai este valabil cel actual?
muitumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:41, 26 Februarie 2018
Buna seara,
Este valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine un duplicat dupa un certificat de nastere furat? baniasana baniasana Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urm. problema: am o matusa de 83 de ani care locuieste singura intr-o gars. la parter in sect 3 ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate noua pentru chiriasi in alta localitate salmirox salmirox Cartea de identitate imi expira in curand si am unele nelamuriri , locuiesc cu un copil cu chirie in Timisoara unde suntem angajati , iar adresa din actuala ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor suplimentar InspResurseUmane InspResurseUmane Buna ziua, cum pot solicita un certificat de mostenitor suplimentar pentru bunurile neincluse in masa succesorala la eliberarea certificatului de mostenitor ... (vezi toată discuția)