avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Mama mea are oproprietate.In luna decembrie2017 a facut unatac cerebral ,iar tot incursul lunii decembrie a facut aldoilea atac.Acum este incadrata in grad handicap 1 grav neputand comunica si merge
noi suntem 3 copii
Eu fiind fata amluat o la mine iningrijire inalta localitate ptr ca sunt pensionara iar fratele meu fiind mai tanar inca lucreaza si nu are posibilitate sa o ingrijeasca ea necesitand ingrijire permanenta.acum cu respect va intrebcare este form legala de a intra in posesia averii fratii mei necontrbuind la intretinerea ei.mentionez ca ea nu a facut acte niciunuia dintre noi.multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:16, 20 Februarie 2018
In posesia averii ei(mostenire)intrati dupa decesul ei,prin mostenire legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie grad handicap Monica Boeru Monica Boeru Bună ziua. Va rog sa mă ajutați cu redactarea unei contestații în vederea încadrării în grad de handicap pe care trebuie sa o depun la ... (vezi toată discuția)
Gradul 1 de handicap gyongyi_sipos gyongyi_sipos Buna ziua, Sincera sa fiu nici nu stiu de unde sa incep... Bunica, mama mea si unchiul meu au locuit impreuna; bunica a murit luna trecuta. Unchiul (53 de ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de mostenitor cfinica cfinica Am mostenit,in devalmasie,impreuna cu mama si un frate un teren si o constructie. Am semnat,\\"ca primarul\\" certificatul respectiv... De actele duse la ... (vezi toată discuția)