avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate armandescu

Activitate armandescu

Daca in apartament nu locuieste nimeni de aproape doi ani de ce sunt obligat sa platesc caldura, restul cheltuielilor le platesc normal
Buna ziua! Ma poate lamuri cineva in urmatoarea problema : De ce eu care am iesit la pensie in 2020 am 1909 lei in comparatie cu un coleg care a avut acelas loc de munca cu mine acelasi salariu, aceeasi vechime dar a iesit la pensie in 2022 are 3400 lei.
Multumesc !
Buna ziua ! A-si dori sa stiu ce documente sunt obligat sa pun la dispozitie solicitantului in conditiile in care mi-au fost cerute aproape toate documentele asociatiei , inclusiv contracte cu furnizori, extrase bancare, dosarele lunare complete ,contracte de mandat etc
Discuție Calcul pensie
Bună ziua! Sunt născut în anul 1957, am 42 ani vechime fără armată și 11,7ani grupa 2 de munca. Știind că pentru grupa 2 se da un spor de 3 luni la an când pot ieși la pensie. Mulțumesc!
ce acte i-mi trebuie pentru infiintarea unui spatiu de joaca pentru copii, in interior la parterul unui bloc , si ce conditii trebuie sa indeplineasca persoana care se va ocupa de activitate .