Buna ziua, in urma cu o luna am dat concurs pentru ocuparea unie functii de executie in cadrul unei primarii, postul fiind scos la concurs pe perioada nedeterminata. Dupa ce am fost numita in functie, dupa vreo 2 saptamani, nu mi s-a dat dispozitia de numire asa cum era normal iar azi am reusit cumva sa fac rost de o copie a acesteia. Problema e ca in dispozitie scrie asa :" Dispozitie privind numirea ....in functia publica de executie de inspector, grad profesional debutant pe o perioda de 12 luni". Poate postul sa fie trecut ca post pe perioada determinata desi la concurs era clar pe perioada nedeterminata sau acea perioada de 12 luni e doar pentru incadrarea de inspector debutant?Am nevoie de o lamurire inainte sa ma duc sa pun tunul pe secretara :) Multumesc!
Buna ziua, soacra mea doreste impreuna cu cei doi frati sa deschida succesiunea dupa mama lor. Am mers la notarul unde s-a deschis prima data taxa de succesiune pentru a redeschide succesiunea insa notarul a spus ca fara ca terenul sa fie masurat nu se poate face succesiunea. Intrebarea e chiar nu exista nicio sansa de a face succesiunea fara acea masurare? Ne putem adresa altui notar?
Buna, am o mica problema la depunerea unui dosar pentru un post in primarie, mi se cer actele si in original pentru a le confrunta numai ca eu actele le am la facultate pentru ca sunt inscrisa la master in anul II. Exista vreo varinata de a ma inscrie fara a mai face un drum la facultate sa cer actele? mentionez ca e pe sfarsite termenul de depunere a dosarelor.
Buna seara, in urma cu 10 ani tatal meu a decedat in urma unui accident de munca si de atunci pana acum am beneficiat de pensie de urmas. De doi ani de cand nu a mai avut venituri a beneficiat si mama de pensie in acelasi cuantum de 400 de lei ca si mine doar ca pe cuponul de pensie eram trecuta eu cu 2 pensii de 400 de ron. Eu anul asta am terminat masterul si nu mai pot beneficia de pensie. mama mea o sa ia pensia in continuare? Trebuie sa faca ceva pentru asta?adica vreo cerere noua?