avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare fara diploma de licenta in original
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare fara diploma de licenta in original

Buna, am o mica problema la depunerea unui dosar pentru un post in primarie, mi se cer actele si in original pentru a le confrunta numai ca eu actele le am la facultate pentru ca sunt inscrisa la master in anul II. Exista vreo varinata de a ma inscrie fara a mai face un drum la facultate sa cer actele? mentionez ca e pe sfarsite termenul de depunere a dosarelor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 29 Ianuarie 2017
Cu o adeverinta de la facultate sau incercati pentru 48 de ore sa scoateti diploma de la insitutia de invatamant unde urmati masterul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma absolvire noi_mar noi_mar Am absolvit un master la Universitatea din Pitesti. Pana la eliberarea diplomei am nevoie de o adeverinta de absolvire. Eliberarea adeverintei imi este ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu imi da diploma de bac si foaia matricola valentin0001 valentin0001 In vara am terminat facultatea la Universitatea din Craiova. Dupa finalizarea facultatii m-am inscris la master si am fost admis, apoi am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta studii efectuate la invatamant zi pentru dosar pensie editcec editcec Vă rog sa binevoiti a-mi spune ce acte am nevoie, conform legislaţiei în vigoare, la dosarul de pensionare pentru a se lua în considerare ca vechime în ... (vezi toată discuția)