avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Activitate Miky_88

Activitate Miky_88

Bună seara,am luat minunata țeapă de la angajator și am plecat cu articolul 55 litera b
As vrea să vă întreb dacă, pentru a obține ajutorul de șomaj , mai este valabilă situația în care, mă pot angaja o lună la o firmă,de la care sa plec apoi cu un articol care să-mi permită să-l iau.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Bună ziua,
Loteria romana a început să legitimeze persoanele care intră în agenții,nu pe cele care câștigă. Pus și simplu, dacă vreți să puneți un bilet la loto, trebuie să te duci cu buletinul.
Este legal ca o persoană care nu face parte din poliție să ceară buletinul?
Mulțumesc anticipat.
Buna ziua,
am si eu o problema .La actualul loc de munca ni se da avans pentru calatorii inafara tarii .
Eu am fost o singura data plecata, in 2014 si banii pentru calatorie mi s-au livrat in numerar de catre sefa mea.
Ulterior,mi s-au livrat in cont.Am facut returul lor pe data de 10.09.2014.
Am primit mail de confirmare ca mi s-a inregistrat plata in sistemul lor .
Acum plec din companie si am cerut verificarile necesare.
M-au gasit cu ce credeti : cu avansul neplatit din 2014 .
Eu am gasit si dovada platii,noroc ca am digipass si ma descurc intr -o aplicatie informatica, si de asemnea si dovada mailului persoanei care mi-a confirmat ca atunci mi s-a inregistrat plata.Si oricum, va dati seama,ca pana acum mi s-ar fi retinut din salariu .
Intrebare : pot sa am probleme, si daca nu se rezolva pot sa dau angajatorul in judecata ?
Multumesc anticipat .
Răspuns la discuția Ce este NN direct?
Cine o mai apuca :hammer: Uite asa devenim paranoici :hammer:
Habar nu am avut ca e fostul ING si am intrat in panica.Siti cum e , in ziua de azi, totul e dubios ..Multumesc mult pentru ajutor!
Doamne fereste, si se retine sper din contributia la sistemul de pensii care mi se opreste lunar din salariu ?
Buna ziua,
tot primesc plicuri de la
Ce este NN direct?
Se pare ca au datele mele,referitoare la salariu .
Eu nu am facut nici in contract ,nu am semnat nimic cu ei .
Stie cineva cine sunt acestia.E cazul sa ma adresez la politie?
[ link extern ] /
Buna ziua,
am nevoie de un sfat.
Am stat in chirie la o doamna, in apartamentul fiicei sale plecate in America .
Mentionez ca avea niste haine vechi ale fiicei sale, in sifoniere,etc.
Evident ca nu mi-a facut contract, desi am solictiat acest lucru.
Ea a tot plecat in America, si m-a tot amanat, au trecut cam 7 ani.
Intrucat, ma tot deranja si ne-am cam certat, mi-a pus in vedere sa parasesc apartamentul,
pana la 1 octombrie.
Eu m-am conformat, mi-am luat lucrurile pe care am si acte, pentru ca intre timp,
mi-am cumparat electrocasnice,deci am plecat.
Am lasat datorie la intretinere pe septembrie si august.
Am facut acest lucru, pentru ca, e-a m-a obligat sa platesc fondul de rulment in toti anii
in care am stat la ea .Plus ca am reparat prizele foarte vechi in valoare de 150 de lei si
dezinsectie in valoare de 600 de ron, pentru ca apartamentul devenise plin de molii
de la lucurile ei vechi, + reparatii la coloana de gaze pe care tot eu le-am platit.
De asemena m-a obligat sa trec chitanta pe numele ei, altfel imi facea scandal ca
vreau sa i fur apartamentul
Eu am vrut sa ma socotesc cu ea , sa tragem linie, si sa vedem cat mai am de dat ,
dar calculand la cat am la intretinere (170 + maxim 150), cred ca ea are sa mi dea bani .
Acum, am primit mail de la fiica ei, in care am fost amentinata ca va veni la mine
la servici sa faca scandal, m-a facut hoata, si m-a ameninat cu proces.

As vrea sa stiu ce pot sa fac, pentru ca vreau sa le dau in judecata pentru calomnie.

Multumesc anticipat.