avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajator care sustine ca am de plata 4,620 ca avans ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajator care sustine ca am de plata 4,620 ca avans de calatorie din 2014

Buna ziua,
am si eu o problema .La actualul loc de munca ni se da avans pentru calatorii inafara tarii .
Eu am fost o singura data plecata, in 2014 si banii pentru calatorie mi s-au livrat in numerar de catre sefa mea.
Ulterior,mi s-au livrat in cont.Am facut returul lor pe data de 10.09.2014.
Am primit mail de confirmare ca mi s-a inregistrat plata in sistemul lor .
Acum plec din companie si am cerut verificarile necesare.
M-au gasit cu ce credeti : cu avansul neplatit din 2014 .
Eu am gasit si dovada platii,noroc ca am digipass si ma descurc intr -o aplicatie informatica, si de asemnea si dovada mailului persoanei care mi-a confirmat ca atunci mi s-a inregistrat plata.Si oricum, va dati seama,ca pana acum mi s-ar fi retinut din salariu .
Intrebare : pot sa am probleme, si daca nu se rezolva pot sa dau angajatorul in judecata ?
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 27 Iunie 2017
Daca aveti dovada platii , nu trebuie sa va mai faceti griji .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur produs fara defecte Hiper Hiper Buna ziua. Am achizitionat un mouse de la Cel.ro in data 02/08/2018.A fost desigilat pe loc,l-am probat 1 minut sa vad daca se conecteaza la calculator.Cand am ... (vezi toată discuția)
Refuz colet amorytza amorytza Buna ziua,apelez la dvs cu o nelamurire.Am plasat o comanda online pentru un produs,nu am primit mail de confirmare,doar un apel telefonic prin care am fost ... (vezi toată discuția)
Cine suporta costurile de retur pentru produs neconform AlinaRmnc AlinaRmnc Am comandat online de la un magazin de mobila o masa si doua scaune. Deoarece specificatiile de pe site nu erau suficiente, am solicitat pe email o ... (vezi toată discuția)