avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate lungu2016

Activitate lungu2016

Răspuns la discuția declaratie notariala
Este vorba de o locuinta de tip social, compusa din 1 camera si alte anexe/dependinte, am si un certificat de handicap, a fost depusa cerere de acordare acum 7 ani, iar acum am primit avizul pozitiv, insa am si o datorie la SPIT Constanta, in valoare de 1951,00 lei (Ron), este situata in campusul Henri Coanda, Constanta.
Răspuns la discuția declaratie notariala
Imi este necesara la obtinerea unei locuinte, o garsoniera ...
Cat ma costa o declaratie notariala din care sa reiasa faptul ca nu figurez cu imobil proprietate personala, autoturism, teren intravilan sau teren agricol pe intreg teritoriul tarii ?
Răspuns la discuția Pot revendica acest teren ?
Au facut o cerere scrisa catre domnul primar din acea perioada in care au explicat situatia respectiva dar fara a se lua nici o masura de catre institutie.
Buna ziua, ma numesc Lungu Mihai Stefan, locuiesc in Constanta cu mama mea . Aceasta are un teren arabil in suprafata de 11 ha, in localtatea Smeeni, sat Salcioara, care a apartinut bunicilor de la parintii acestora. in anul 1945, au fost expropiati, de catre regimul comunist, apoi terenul a fost dat dupa o perioada de timp altora cu titlu de proprietate. Mama mea are un frate vitreg din prima casatorie bunicului meu, care locuieste in prezent in Municipiul Bucuresti. Vorbind cu cesta de terenul mai sus mentionat acesta a spus ca nu il intereseaza si ca nu da semnatura si sa faca ce vrea cu el....Putem recupra in vreun fel, suntem de acord cu aceasta solutie: cu ajutorul uni avocat si sa dam jumatate din valoare lui.
Ce pot face in situatia in care tatal meu nu a facut actele de mostenire? Se mosteneste de la sine, fiind fiul lui, conform certificatului meu de nastere, sau eu trebuie sa fac ceva la notariat?
pot obtine pensia de invaliditate daca am diabet zah gr. 1 din 2007.......am facut boala in penitenciar......sau trebuie ca dupa ce voi incepe sa o primesc sa fac recalcularea acesteia.....la casa judeteana de pensii?
Răspuns la discuția Recuperare sume Anaf
nu.....am castigat un proces la cedo....iar banii mi-au fost transferati in contul bancar de la ing bank(cont in lei), care avea poprire de catre anaf pana sa intre banii in contul respectiv...cheltuieli judiciare si amenzi judiciare.....de la niste procese mai vechi....si aveam poprire pe conturile bancare si cand am primit banii mi-au oprit suma datorata.....restul de bani i-am ridicat deoarece s-a deblocat contl normal
ANAF-ul mi-a pus poprire pe toate conturile bancare pe care le detin, de la mai multe banci, sumele reprezinta cheltuieli judiciare si amenzi judiciare. Am avut un proces la CEDO, pe care l-am castigat si banii (cu titlu de daune materiale),mi-au fost transferati in lei in contul de la ING Bank, de unde i-am si ridicat, ANAF-ul retragand imediat sumele datorate, si deblocand astfel contul respectiv, si de unde am putut sa retrag suma de 15950 RON, lichidand ulterior contul respectiv. Suma datorata ANAF-ului a fost de 7885 RON. Mai pot recupera in vreun mod aceasta suma? Va Multumesc !