avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... declaratie notariala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

declaratie notariala

Cat ma costa o declaratie notariala din care sa reiasa faptul ca nu figurez cu imobil proprietate personala, autoturism, teren intravilan sau teren agricol pe intreg teritoriul tarii ?
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 21:51, 18 Mai 2019
la ce va foloseste aceasta declaratie ?
- cine are interes sa afle daca dvs figurati cu bunuri mobile/imobile si venituri salariale sau de alta natura este liber sa verifice in limitele stabilite de lege, astfel incat sa nu va fie nici dvs. incalcat dreptul la viata privata etc .
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Mai 2019
Antik, utilizator
Imi este necesara la obtinerea unei locuinte, o garsoniera ...
ce autoritate/institutie a statului a solicitat aceasta declaratie ?

Explicati mai pe larg situatia....nu avem de unde ghici :)
Este vorba de o locuinta de tip social, compusa din 1 camera si alte anexe/dependinte, am si un certificat de handicap, a fost depusa cerere de acordare acum 7 ani, iar acum am primit avizul pozitiv, insa am si o datorie la SPIT Constanta, in valoare de 1951,00 lei (Ron), este situata in campusul Henri Coanda, Constanta.
atunci mergi la notar si dai o declaratie pe propie raspundere ca nu deti bunuri mobile si imobile . obligatia de-a verifica adevarul revine institutiei.
Tu doar dai declaratia.
Vezi sa fie adevarata !
declaratia costa pana in 100 lei si se da la orice notar
sa fie mentionat in declaratie la ce institutie va servi aceasta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 sau certificat atestare fiscala - pers. fizica ....? monahelenus monahelenus Va rog frumos spuneti-mi ce institutie imi poate elibera in numai baza unui cerfificat de nastere aceste documente din care sa reiasa nr de imobile detinute de ... (vezi toată discuția)
Imprumut IRINA ANGELA IRINA ANGELA Buna seara Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si vrea sa o returneze dupa 3 luni de zile. Ce document se poate face prin notariat prin care persoana ... (vezi toată discuția)
Verificare titular apartament lund lund Buna ziua, Am o executare silita si debitorul sustine ca este proprietarul unui apartament in Constanta, stie cineva unde pot verifica la modul cel mai ... (vezi toată discuția)