avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face in situatia in care tatal nu a facut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face in situatia in care tatal nu a facut actele de mostenire?

Ce pot face in situatia in care tatal meu nu a facut actele de mostenire? Se mosteneste de la sine, fiind fiul lui, conform certificatului meu de nastere, sau eu trebuie sa fac ceva la notariat?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:15, 14 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rezolvați la notariat.
Cel de la ultimul domiciliu al tatălui este notariatul competent.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se moștenește nimic de la sine.
Trebuie dezbătută succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de acceptare mostenitor minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma indrumati cum sa procedez . doresc sa accept mostenirea ce se cuvine fiului meu minor in urma decesului bunicii. precizez ca tatal ... (vezi toată discuția)
1 titlu de proprietate , 2 mostenitori in judete diferite cris784 cris784 Situatia de fata este 1 titlu de proprietate emis pe numele bunicilor mei, acestia au decedat si cei 2 mostenitori (tatal meu si unchiul meu) si ei sunt ... (vezi toată discuția)
Mostenire Liliabdela Liliabdela Vă rog frumos sa mă informati cu privire la mostenirea unei case, pentru care nu am făcut partajul cu fostul sot.El a decedat, iar unicul mostenitor este ... (vezi toată discuția)