Buna ziua, ma numesc Lungu Mihai Stefan, locuiesc in Constanta cu mama mea . Aceasta are un teren arabil in suprafata de 11 ha, in localtatea Smeeni, sat Salcioara, care a apartinut bunicilor de la parintii acestora. in anul 1945, au fost expropiati, de catre regimul comunist, apoi terenul a fost dat dupa o perioada de timp altora cu titlu de proprietate. Mama mea are un frate vitreg din prima casatorie bunicului meu, care locuieste in prezent in Municipiul Bucuresti. Vorbind cu cesta de terenul mai sus mentionat acesta a spus ca nu il intereseaza si ca nu da semnatura si sa faca ce vrea cu el....Putem recupra in vreun fel, suntem de acord cu aceasta solutie: cu ajutorul uni avocat si sa dam jumatate din valoare lui.
Stimate domn trebuiau făcute demersuri în acest sens în anii 90 în baza legilor 18/1991,247/2005 .Daca nimeni din familie nu a făcut cereri atunci la primărie acum e tardiv.
Au facut o cerere scrisa catre domnul primar din acea perioada in care au explicat situatia respectiva dar fara a se lua nici o masura de catre institutie.