avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot revendica acest teren ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot revendica acest teren ?

Buna ziua, ma numesc Lungu Mihai Stefan, locuiesc in Constanta cu mama mea . Aceasta are un teren arabil in suprafata de 11 ha, in localtatea Smeeni, sat Salcioara, care a apartinut bunicilor de la parintii acestora. in anul 1945, au fost expropiati, de catre regimul comunist, apoi terenul a fost dat dupa o perioada de timp altora cu titlu de proprietate. Mama mea are un frate vitreg din prima casatorie bunicului meu, care locuieste in prezent in Municipiul Bucuresti. Vorbind cu cesta de terenul mai sus mentionat acesta a spus ca nu il intereseaza si ca nu da semnatura si sa faca ce vrea cu el....Putem recupra in vreun fel, suntem de acord cu aceasta solutie: cu ajutorul uni avocat si sa dam jumatate din valoare lui.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:23, 11 Ianuarie 2019
Stimate domn trebuiau făcute demersuri în acest sens în anii 90 în baza legilor 18/1991,247/2005 .Daca nimeni din familie nu a făcut cereri atunci la primărie acum e tardiv.
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Au facut o cerere scrisa catre domnul primar din acea perioada in care au explicat situatia respectiva dar fara a se lua nici o masura de catre institutie.
E greu de spus ce reprezinta cererea respectiva si daca a fost facuta in termen,mergeti cu actele la un av pt a vedea daca mai aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul de aplicare a legilor fond funciar szabo doinita doina szabo doinita doina am un proces in care am solicitat anularea hot. com. judetene de fond funciar prin care s-a invalidat cerea de reconstituire a suprafetei de 15 ha teren , pe ... (vezi toată discuția)
Ingradirea restitutio in integrum reveilquidam reveilquidam Stimate Doamne si Domni, Ma numesc Marijan Baz, de aproape 10 ani locuiesc in Germania, insa rudele mele se afla la Constanta. Nu sunt (inca) membra membru ... (vezi toată discuția)
Motive revizuire szabodoinitadoina szabodoinitadoina intr-un proces fond funciar ,la legea 193/2007 care are ca abiect atribuirea fostelor pasuni si finete expropiate , la judecatorie s-a admis actiunea si mi ... (vezi toată discuția)