avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate angiba

Activitate angiba

Buna seara.M am pensionat anticipat cu penalizare in august 2024 (am pus in plata pensia).Imi mai lipsesc 3 luni pt a putea beneficia de art 46 din noua lege.Pot sa intrerup pensia,sa ma reangajez si dupa 3-4 luni sa ma pensionez iar ,ca sa beneficiez de art 46?Multumesc
Buna ziua.O societate ramane fara obiect de activitate,moare asociatul majoritar si administrator,firma are datorii la anaf.Mai este un asociat si administrator care baga firma in dizolvare cu lichidare.Poate anaful sa puna poprire pe incasarile din alta societate in care era cel care a murit sau poate sa se extinda pe bunurile proprii ca si persoana fizica ale celui decedat (respectiv asupra mostenitorilor)? Multumesc
Multumesc
Buna ziua.Unde se obtine calitatea de curator pt un minor in problema de succesiune la judecatorie sau la autoritatea tutelara?
Multumesc
Buna ziua
In Bucuresti succesiunea se face in sectorul in care avea domiciliul defunctul sau in orice sector?
Daca nu am apucat sa fac partajul si sotul a murit ,avem 2 copii,din care unul minor,am dreptul si la partile sociale din firmele pe care le avea fostul sot sau doar la bunuri (eu ca fosta sotie)
Multumesc
Multumec mult.Nu vrea sa facem partajul,iar eu nu am bani sa demarez procedura in instanta.
Adica din ce am eu cu fostul meu sot (cu care nu am facut partajul),cu care ea a fost casatorita nu le revine nimic.?
Si daca noua sotie are si ea la randul ei copii dinalta casatorie,nu cu fostul meu sot si moare ea prima copii ei au drept la 1/4 tot asa?Multumesc
Multumesc
Buna ziua.Daca nu am facut partajul(am divortat in 2018) si fostul sot se recasetoreste,si nu mai cumpara nimic cu noua sotie.Daca moare el ce drepturi am eu cu copiii mei si ce drepturi noua lui sotie.Multumesc