avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua In Bucuresti succesiunea se face in sectorul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua In Bucuresti succesiunea se face in sectorul in care ...

Buna ziua
In Bucuresti succesiunea se face in sectorul in care avea domiciliul defunctul sau in orice sector?
Daca nu am apucat sa fac partajul si sotul a murit ,avem 2 copii,din care unul minor,am dreptul si la partile sociale din firmele pe care le avea fostul sot sau doar la bunuri (eu ca fosta sotie)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:07, 26 Mai 2021
"Conform legii, competenţa notarilor publici cu sediul în Bucureşti se întinde pe tot cuprinsul municipiului, astfel că părţile se pot adresa oricărui notar pentru dezbaterea succesiunii, fără să conteze sectorul în care acesta îşi desfăşoară activitatea."
Daca la data decesului era pronuntat divortul nu mosteniti nimic din ceea ce ramane dupa sot. In schimb, aveti o cota de 1/2 din bunurile comune. Sunt bunuri comune orice bunuri cumparate in timpul casatoriei, inclusiv partile sociale detinute la un srl daca la data constituirii srl-ului erati casatoriti iar banii adusi ca aport la constituirea societatii erau bani comuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala cu asociat unic ,dezbatere de mostenire sorymar sorymar Buna ziua.As avea o intrebare legata de dezbaterea de mostenire dupa sot.Acesta era actionar unic la o societate comerciala.As vrea sa stiu daca aceasta este ... (vezi toată discuția)
Aport in natura la capitalul social Elena266 Elena266 Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)
Succesiune silviota silviota Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate deschide succesiunea in alt sector din Bucuresti, altul decat cel al ultimului domiciliu al defunctului. Daca sunt ... (vezi toată discuția)