Buna ziua
In Bucuresti succesiunea se face in sectorul in care avea domiciliul defunctul sau in orice sector?
Daca nu am apucat sa fac partajul si sotul a murit ,avem 2 copii,din care unul minor,am dreptul si la partile sociale din firmele pe care le avea fostul sot sau doar la bunuri (eu ca fosta sotie)
Multumesc
"Conform legii, competenţa notarilor publici cu sediul în Bucureşti se întinde pe tot cuprinsul municipiului, astfel că părţile se pot adresa oricărui notar pentru dezbaterea succesiunii, fără să conteze sectorul în care acesta îşi desfăşoară activitatea."
Daca la data decesului era pronuntat divortul nu mosteniti nimic din ceea ce ramane dupa sot. In schimb, aveti o cota de 1/2 din bunurile comune. Sunt bunuri comune orice bunuri cumparate in timpul casatoriei, inclusiv partile sociale detinute la un srl daca la data constituirii srl-ului erati casatoriti iar banii adusi ca aport la constituirea societatii erau bani comuni.
Succesiune
silviota
Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate deschide succesiunea in alt sector din Bucuresti, altul decat cel al ultimului domiciliu al defunctului. Daca sunt ... (vezi toată discuția)