avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela_valentina

Activitate mihaela_valentina

Va multumesc pentru promptitudine. O sa incerc sa iau măsuri în acest sens. Va fi destul de dificil ținând cont de faptul ca deja situatia este destul de urata in condițiile in care, acesta când m-a reprimit la locul de munca mi-a zis ca va face tot posibilul sa desființeze postul meu.Va multumesc, voi consulta un avocat!
În urma cu un an când aceasta a fost angajata acest salariu i-a fost oferit.
Buna ziua! Am revenit la locul de munca anterior dupa un CiC si sunt si in plata stimulent inserție. Întrebarea mea este () are obligația angajatorul sa-mi reactualizeze salariul ținând cont de faptul ca fata ce m-a înlocuit avea salariul mare? Eu i-Am adus la cunostinta angajatorului acest lucru iar acesta a zis ca nu se poate. Practic salariul meu este cel de acum 2 ani jumate. Va multumesc.
Răspuns la discuția Stimulent insertie, probleme
Sa inteleg ca nici in cazul desfiintarii postului din motive financiar economice acestia nu au voie sa intrerupa relatiile de munca cu angajata revenita din CCC?am uitat sa va relatez faptul ca acestia initial mi-au propus o suma de bani prin avocatul firmei ca sa imi dau demisia apoi mi-au zis ca ma pot intoarce dar cu prima ocazie vor desfiinta postul meu,
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
buna seara,
Revin cu noi informatii si in acelasi timp sa va cer niste sfaturi. M-am intors la lucru cu data de 21 noiembrie. nu am primit inca adeverinta de reincepere a activitatii pentru a o putea depune in vederea primirii stimulentului.in acelasi timp colega de la personal m-a informat si faptul ca salariul de reincadrare va fi cel din momentul in care am intrat in CIC. Este legal acest lucru? Am mai primit si informatia ca in ianuarie 2017 vor desfiinta postul meu si ca mi se va propune un post pe banda,in fabrica. Pot face lucrul acesta sefii mei? Ce sanse am eu daca atac in instanta decizia lor? vor invoca motive financiare. anul acesta,la inceputul lunii ianuarie acestia au facut restructurari de posturi si vor invoca si acest fapt.
Răspuns la discuția Restructurare post dupa CIC
Am inteles, problema este ca acestia nu mai vor sa colaboreze cu mine. De aceea întreb, pentru a sti sa le spun cam care ar fi remuneratia mea pe timp de 14 luni. cu siguranta vom ajunge in instanta. Deci, eu ma prezint la locul de munca fără a avea demersurile angajarii efectuate? Acestia nu imi vor incheia CIM,eu ce fac,stau la birou? Va multumesc pentru raspunsurile prompte!
I s-a si mărit salariul.
As vrea sa mai mentionez faptul ca nu am primit niciun raspuns la cererea mea si ca pe data de 21 nov. at trebui sa imi reiau activitatea. Ce fac in acest caz?
Buna ziua! Revin cu detalii la aceasta speta. Am fost contactata de avocatul firmei prin care mi s-a transmis ca acestia nu ma mai vor la locul de munca si ca ar fi dispusi sa imi plateasca integral salariile pana la împlinirea de 2 ani a copilului. Ceea ce bineinteles am si refuzat, atata timp cat eu as beneficia de plata stimulentului plus salar,plus bonuri de masă pana la vârsta de 3 ani a copilului. Acum întrebarea mea este.. daca eu am intrat in CIC cu X ron iar acum salarul fetei ce se afla in locul meu este de X+n. Eu beneficiez si de maririle aferente postului?
Da, am mentionat si data la care as vrea sa revin.