Buna ziua! Am revenit la locul de munca anterior dupa un CiC si sunt si in plata stimulent inserție. Întrebarea mea este () are obligația angajatorul sa-mi reactualizeze salariul ținând cont de faptul ca fata ce m-a înlocuit avea salariul mare? Eu i-Am adus la cunostinta angajatorului acest lucru iar acesta a zis ca nu se poate. Practic salariul meu este cel de acum 2 ani jumate. Va multumesc.
Daca in timpul CCC ,s-au majorat salariile, atunci la revenirea din CCC, angajatorul este obligat sa va acorda salariul imbunatatit, asa cum se dispune in alin.8 al art.10 din Legea nr.202/2002.
Va multumesc pentru promptitudine. O sa incerc sa iau măsuri în acest sens. Va fi destul de dificil ținând cont de faptul ca deja situatia este destul de urata in condițiile in care, acesta când m-a reprimit la locul de munca mi-a zis ca va face tot posibilul sa desființeze postul meu.Va multumesc, voi consulta un avocat!
Cic
NKL2111
Buna ziua,
Eu sunt in cic pana in noiembrie, mi am ales varianta cu 1 an si zilele acestea m au sunat de la serviciu sa mi spuna ca punctul de lucru unde imi ... (vezi toată discuția)