Am citit ca pe 20 mai 2018 a fost termenul limita de rezolvare a dosarelor la ANRP si ca pentru a nu pierde dreptul la restituire proprietarii trebuie sa actioneze in instanta C.N.C.I. pana in octombrie 2018.
Va rog sa imi precizati daca acest lucru este valabil numai pentru dosarele ce au depasit termenul legal de rezolvare de 60 de luni sau pentru toate dosarele inregistrate la ANRP indiferent de data.
Dosarul meu a fost inregistrat la ei de circa un an. Am sentinta civila definitiva si irevocabila in urma procesului cu Primaria din 2016, dosarul a trecut de Primarie si de Prefectura iar de un an se afla la ANRP. Multumesc anticipat
Am rugamintea sa-mi raspundeti daca am sanse ca prin actionarea Casei de Pensii in instanta sa-mi valorific la pensie ca si sporuri permanente orele suplimentare de care am beneficiat in perioada 1982-1993 pe langa salariul de baza si sporul de vechime.Detin adeverinta ca s-a platit CAS dar nu a fost luata in calcul de Casa de Pensii. Multumesc
Sunt un barbat in varsta de 62 de ani si am o vechime neintrerupta in munca 32 de ani pana in 2012.De atunci nu am mai lucrat nicaieri.Va rog sa-mi spuneti daca pot iesi imediat anticipat la pensie daca imi cumpar (conform legii promulgate ieri de presedinte) cei 3 ani de vechime care-mi lipsesc intre 2012-2015 ca sa totalizez cei 35 de ani obligatorii pentru pensionarea anticipata.
Multumesc anticipat