avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate popelena1

Activitate popelena1

Nu a renuntat. Acum ea e in concediu de crestere a copilului. Trei ani de la inceputul executarii sau de la emiterea unui act de catre executor?Nu mi se pare normal termenul de trei ani, asa sa tot adunam datorii pe care sa nu le platim.O lungim trei ani si altii raman cu paguba.
Nu se precizeaza. Pe mine executorul nu m-a instiintat ca nu are venituri. Am aflat dupa un an prin depunerea de catre mine a unei cereri. Cat timp este valabila o excutare silita sau suma restanta se poate urmari pana cand este recuperata fara vreun termen? Multumesc pentru raspuns!
Buna seara! Dupa un proces de partaj dupa decesul sotului am de recuperat cheltuieli de judecata de la 3 parati, socrii si sora. In sentinta judecatoreasca si in incheierea exevutorului se precizeaza doar ca am de recuperat o suma cu titlul de cheltuieli de judecata de la parati si si sunt enumerati cu numele. S- a pornit o executare silita prin proprire, doar ca sora nu are venituri si bunuri( lucreaza la negru).Cum pot sa-mi recuperez restul de bani in aceste conditii ? Se poate pune proprire pe veniturile celorlalti doi parati care au pensii? Multumesc!
Răspuns la discuția Executare silita
A fost un proces de partaj in urma decesului sotului. Am de recuperat cheltuieli dr judecata.In sentinta se precizeaza ca paratii trebuie sa- mi achite cheltuielile de judecata, fara a preciza ca aceasta trebuie sa se faca separat de catre ei. In incheierea de la executor aceasi poveste , ca " se va rezulta urmarirea silita declansata de catre mine impotriva debitorilor( si sunt enumerati cu numele) " si ca o sa- mi fie virata suma pe care o am de recuperat.Atat apare in incheiere.Nu se precizeaza sume separat de recuperat.Multumesc de raspuns!
Răspuns la discuția Executare silita
Daca sunt mai multi debitori nu se poate pune proprire pe veniturile celor care au?La asta ma refer. Conform art 1443 din Noul Cod Civil
Buna ziua! In urma unui proces de partaj am de recuperat o suma de bani de la fostii socrii si cumnata. Am recuperat o parte din bani apeland la un executor in luna iunie 2016. Restul de bani nu i mai poate recupera pe motiv ca socrii si au platit partea iar cumnata nu are venituri muncind la negru.Matematic executorul nu are dreptate din 2800 lei mai am de recuperat 1100 de lei asa ca nu mi se pare normal ce mi au comunicat.Ce as putea face in acest caz? Multumesc!
Răspuns la discuția Duplicat certificat de casatorie
Vreau sa imi schimb numele pe cale administrativa si nu am copie dupa acesta.Mi -a fost cerut in original si de alte institutii.
Multumesc mult! O zi placuta!
Buna ziua! Este valabil un contract de vanzare cumparare auto facut de mana in doua exemplare? Este necesar sa fie facut la notar sau in alte locuri autorizate?
Răspuns la discuția Duplicat certificat de casatorie
Multumesc! Normal ca o sa spun adevarul. Nu am domiciliul in aceasi localitate asa ca o sa cer prin posta.Multumesc mult pentru promptitudine! O zi placuta!