avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua! In urma unui proces de partaj am de recuperat o suma de bani de la fostii socrii si cumnata. Am recuperat o parte din bani apeland la un executor in luna iunie 2016. Restul de bani nu i mai poate recupera pe motiv ca socrii si au platit partea iar cumnata nu are venituri muncind la negru.Matematic executorul nu are dreptate din 2800 lei mai am de recuperat 1100 de lei asa ca nu mi se pare normal ce mi au comunicat.Ce as putea face in acest caz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: popelena1 , utilizator 09:36, 8 Aprilie 2017
Daca sunt mai multi debitori nu se poate pune proprire pe veniturile celor care au?La asta ma refer. Conform art 1443 din Noul Cod Civil
Pai au fost obligati in solidar sau socrii aveau sa va dea o suma si cumnata o suma ?
Cumnata nu are bunuri ?
A fost un proces de partaj in urma decesului sotului. Am de recuperat cheltuieli dr judecata.In sentinta se precizeaza ca paratii trebuie sa- mi achite cheltuielile de judecata, fara a preciza ca aceasta trebuie sa se faca separat de catre ei. In incheierea de la executor aceasi poveste , ca " se va rezulta urmarirea silita declansata de catre mine impotriva debitorilor( si sunt enumerati cu numele) " si ca o sa- mi fie virata suma pe care o am de recuperat.Atat apare in incheiere.Nu se precizeaza sume separat de recuperat.Multumesc de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- debitor fara venituri popelena1 popelena1 Buna seara! Dupa un proces de partaj dupa decesul sotului am de recuperat cheltuieli de judecata de la 3 parati, socrii si sora. In sentinta judecatoreasca si ... (vezi toată discuția)
Incuviintare poprire din motive excpuse gresit de executor/ulterior respinsa Mariaggg Mariaggg Buna seara. O sa incerc sa fiu succinta. Deoarece veniturile fostului sot fluctueaza destul de mult, pensia de intretinere a copilului deasemeni. El a platit ... (vezi toată discuția)
Somație de la executor doar pentru mine, deși cheltuielile de judecată trebuie plătite în solidar cu încă o persoană. ce sfat îmi puteți da? Augustin1 Augustin1 Trebuie sa platesc cheltuieli de judecata eu si inca o persoana, beneficiari doresc ca doar unul din noi sa plateasca suma, aceasta apare in somatia ... (vezi toată discuția)