avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate myrcea1983

Activitate myrcea1983

Eu cu copilul avem o relație buna,doar ca copilul are 7 ani si locuia înainte la noi în localitate, ne vedeam zilnic.
Acum de când a început școală nu l am mai văzut nici pe copil,nici pe fosta.
Am fost la scoala si mi sa spus ca sa cerut transferul in alta localitate.
Ce pot face pe cale legala ,ca să fiu singur ca copilul este îngrijit și frecventează scoala?!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Evident ar trebui sa contactati mama si pe copil. Din cate inteleg copilul nu comunica cu dvs ? De ce ?

Puteti merge la scoala unde invata in prezent si sa discutati cu cadrele didactice. Evident ca aveti dreptul de a fi informat de vreme ce exercitati autoritatea parinteasca in comun.

Puteti de asemenea solicita un program de viziatre adaptat distantei din prezent, varstei, programului si nevoilor copilului,

Eu cu copilul avem o relație buna,doar ca copilul are 7 ani si locuia înainte la noi în localitate, ne vedeam zilnic.
Acum de când a început școală nu l am mai văzut nici pe copil,nici pe fosta.
Am fost la scoala si mi sa spus ca sa cerut transferul in alta localitate.
Ce pot face pe cale legala ,ca să fiu singur ca copilul este îngrijit și frecventează scoala?!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Evident ar trebui sa contactati mama si pe copil. Din cate inteleg copilul nu comunica cu dvs ? De ce ?

Puteti merge la scoala unde invata in prezent si sa discutati cu cadrele didactice. Evident ca aveti dreptul de a fi informat de vreme ce exercitati autoritatea parinteasca in comun.

Puteti de asemenea solicita un program de viziatre adaptat distantei din prezent, varstei, programului si nevoilor copilului,

Buna ziua, ma numesc Mihaila Mircea și sunt divorț de fosta nevasta de circa 6 ani,avem 2 copii,instata a hotărât custodie comuna la ambii copii,fata este la mine și băiatul la ea.
Problema este ca de o luna se zile,băiatul nu mai este la adresa de domiciliu, si am fost la școală și am aflat ca la transferat în alta localitate la școală, fără ca eu sa știu...
Pot lua vreo masura legala prin care sa verific dacă copilul este bine îngrijit și frecventa școală?!
Va mulțumesc
Răspuns la discuția Vătămare corporală
Ok mulțumesc frumos

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Solicitati in scris relatii in legatura cu stadiul up sau mergeti personal la organul de cercetare penala sa va lamureasca.
Recomandat este sa va angajati un avocat care sa se ocupe de dosarul dvs.

Răspuns la discuția Vătămare corporală
Am depus plângere și să înregistrată cu nr 2699/P/2019 dar nici pana azi nu am primit un raspuns oficial din partea poliției sau a parchetului...Ce trebuie facut

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ati depus plangere prealabila?

Ce trebuie sa fac in data de 12.06.19 am avut un accident rutier în care am fost implicat și șoferul a fost găsit cu alcolemie...dar nici pana astazi nu am primit un raspuns oficial.
Ce trebuie sa fac
Răspuns la discuția domiciliul copil minor
Ce am auzit de la lume...ca sar fii mutat în alta localitate...iar pe copil când l am cautat la grădiniță nu mai era acolo educatoarea a zis ca lipsește de ceva timp...ce trebuie sa fac?va rog frumos sa ma ajutați.
Buna ziua,Am avut de curând un proces de divorț cu 2 copii minori,iar fata a ales sărrămână la mine iar băiatul de 3 ani judecătorul la iîncredințat mamei,problema este următoarea...fosta sotie a luat băiatul si sau mutat de la reședința unde erau si nu i mai găsesc,ce trebuie să fac? Pt ca să stabilit custodie comună,avea dreptul să se mute fara ca eu să fiu anunțat în prealabil...vă multumesc