Bună ziua, lucrez în cadrul Administrației Naționale a Apelor Române, Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, ca biolog în Laboratorul de Calitatea Apei. Pe lângă funcția principală de biolog, am preluat și gestiunea laboratorului fapt ce a dus la o reținere lunară din salariul de încadrare de 10%, conform legii gestionarului. În această situație sunt toți colegii mei din celelalte laboratoare. Cred că această lege a gestionarului ar trebui să aibă specificat clar că garanția materială ar trebui să fie oprită doar celor care într-adevăr ocupă această funcție principală. Eu sunt numită în funcția de gestionar în urma unei decizii, nu sunt remunerată pt această funcție, așadar vin cu întrebarea cât de corect este ca să ni se rețină lunar bani pentru garanție materială?
Vă mulțumesc
Buna ziua, eu ocup functia de biolog intr-o firma, ulterior mi s-a dat si functia de gestionar pentru care mi se retine lunar 10% din salariul de incadrare dept garantie materiala. Intreb daca este legal asa ceva?
Asadar, sa inteleg ca nu pot face nimic, ma incadrez la incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Functia mea de baza este de biolog, asadar legea nu face referire la aceasta functie? Adica cum ar veni eu am un cumul de functii. Pentru cea de biolog am c.i.m. , iar pentru a doua doar o decizie.
Persoana de la care am preluat gestiunea, din cate am inteles eu, a facut o adresa scrisa precum are rate la banca si nu se poate descurca cu salariul respectiv, avand in vedere si retinerea garantiei, si ca urmare i s-a marit salariul exact cu suma ce trebuia retinuta drept garantie. Am incercat sa fac si eu o adresa de genul acesta, dar mi s-a spus ca nu se mai poate ca nu stiu ce lege a prins ea atunci (e vorba de anul 2015). Eu am preluat gestiunea in mai 2017 .
nu am contract de munca separat pentru gestionar, doar am semnat pentru oprirea garantiei,
Eu sunt laborant chimist, pe langa functia asta sunt si gestionar la aceeasi firma, s-ar putea ca sa imi mareasca salariul exact cu suma care mi se opreste pt garantie?
Da asa au spus in valoare de 5842 lei, dar ce nu inteleg , in initiala notificare de poprire a sumei de 8400 includea si dobanzile plus cheltuieli de judecata, acum penalitatile la ce mai sunt?
am avut poprire pe salariu de catre cei de la kruk in 2015 aprilie, in 2016 septembrie s-a achitat datoria integrala , acum ei vin cu o noua poprire pe acelasi contract cu dobanzi in valoare de aproximativ valoarea creditului, este corect?