avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GARANTIE GESTIONAR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GARANTIE GESTIONAR

Eu sunt laborant chimist, pe langa functia asta sunt si gestionar la aceeasi firma, s-ar putea ca sa imi mareasca salariul exact cu suma care mi se opreste pt garantie?
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
lacramioaradoroftei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:36, 2 Martie 2018
Lucrati in sectorul privat sau bugetar?
In sistemul bugetar
Nu cred ca este posibil o astfel de majorare .

Insa pentru functia de gestionar aveti c.i.m. separat?
nu am contract de munca separat pentru gestionar, doar am semnat pentru oprirea garantiei,
Persoana de la care am preluat gestiunea, din cate am inteles eu, a facut o adresa scrisa precum are rate la banca si nu se poate descurca cu salariul respectiv, avand in vedere si retinerea garantiei, si ca urmare i s-a marit salariul exact cu suma ce trebuia retinuta drept garantie. Am incercat sa fac si eu o adresa de genul acesta, dar mi s-a spus ca nu se mai poate ca nu stiu ce lege a prins ea atunci (e vorba de anul 2015). Eu am preluat gestiunea in mai 2017 .

Alte discuții în legătură

Ce inseamna cumul de functii motriuc_radu motriuc_radu Ce inseamna cumul de functii ? Se poate aplica si in firmele private (vezi toată discuția)
Mai multe contracte la acelasi angajator? rambela rambela La o societate SRL un salariat are mai multe functii.Din punct de vedere legal trebuiesc intocmite contracte de munca diferite pentru fiecare functie in ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii in aceeasi unitate, co de odihna carmin72 carmin72 Buna ziua! As vrea sa stiu daca la cumul de de functii in aceeasi unitate, se plateste co de odihna pentru ambele norme? Norma de baza e de 8 h si se face ... (vezi toată discuția)