avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate andreinikoleta

Activitate andreinikoleta

Răspuns la discuția Decizie cu contract nul
Nu am semnat nimic
Răspuns la discuția Decizie cu contract nul
Bună ziua. Doamna administrator în urma insistentelor mele de a semna contractul de munca a înscenat o lipsa în gestiune fapt care a făcut și plângere la politie, lipsa fiind de 1048 lei eu într-adevăr constatând la sfârșitul programului lipsa acestor bani. În acea zi am fost imvoita sa lipsesc între orele 12.00 și 15.00, asociatul firmei a întrat în gestiunea mea făcând plăti și emițând bilete. La întoarcere am vrut sa fac stocul dar clienții sau arătat nemulțumiți, asa ca asociatul a ridicat după masa niște hârtii care mi sa părut ca este ceva sub ele, și a părăsit agenția. După ce am dat declarație la politie în care am spus ca nu am furat banii care imi lipseau din gestiune și ca îmi asum răspunderea în cazul unei eventuale greșeli, am fost libera de drept 3 zile. Pe 25 august a vrut sa ma prezint la locul de munca iar doamna administrator mi a comunicat ca mi sa desfăcut contractul de munca indisciplina și ca voi primi decizia prin posta. Eu în momentul de fata am așteptat cele 5 zile lucrătoare ca să primesc o înștiințare și nu am primit nimic. Menționez ca nici lichidarea nu a fost făcută. Cum sa procedez pt a mi câștiga drepturile bănești pe cele 11zile/12 ore și vechimea celor 2 săptămâni lucrate? Ar putea avea totuși loc o comisie de disciplina dacă nu exista contract de munca?
Bună ziua. Dacă nu am semnat contractul de munca cu angajatorul și vreau sa muncesc în alta parte acesta din urma trebuie sa mi elibereze decizia de încetare a locului de munca?
Răspuns la discuția Contract de munca nul
Normal pe 30 ale fiecărei luni trebuie sa plătească salariile. În cursul zilei de mâine nu voi primi nici o înștiințare pe 31 voi depune plângerea la ITM. Dorința mea nu este doar sa mi plătescă salariul, vreau sa fiu înregistrată legal aceasta perioada cât am lucrat pt ca este dreptul meu. Eu nu voi accepta plata la negru. Sa facă asa cum scrie în lege.
Răspuns la discuția Contract de munca nul
Da exista probe. Înregistrările video și rapoartele în baza de date semnate de mine. Am semnat și fisa postului.
Bună seara. Am lucrat de pe 3.08. 2018-21.08.2018 fără contract de munca administratorul firmei amânându ma după o zi pe alta. Când i am atras atenția ca munca la negru este o frauda a început sa mi caute șicane. Într un final mi a zis ca numai o sa lucram împreună, ca mi a desfăcut contractul de munca indisciplina și ca ma va trimite la comisia de disciplina. Spune ți mi va rog cum pot sa mi recuperez banii pe cele 11 zile/12ore lucrate atâta timp cat nu am contract de munca? Dacă voi face placere la ITM ma va penaliza și pe mine?
buna ziua. este posibil sa nu existe nici un proces?
Va multumesc pt sfaturi. Sunt ca trebuie sa merg in cipru pt a lupta pt copilul meu dar mai sunt doua probleme; in romania mai am doi minori care au nevoie de mine zi de zi, si banii care ii iau in romania nu mi permite sa platesc atatea costuri de judecata. asa ca voi trimite o scrisoare catre asistenta sociala, insotite de documente care rezulta venitul meu lunar si dovezi cum ca tatal imi interzice sa mi vizitez copilul, scrisoare prin care voi cere totodata situatia copilului. si dreptul de a mi l vedea. nu am cum sa merg acolo fatra bani deocamdata, nici macar nu stiu care este situatia.
da problemele sunt amandoua. Din moment ce are dreptul sa colatoresca cu copilul inseamna ca poate sa si dispara intr o alta tara sa nu o mai pot gasi niciodata. iar cealalta eu nu inteleg ce urmareste el sa mi ascunda copilul? nu realizeaza ca este nedrept si ilegal si ca pod demonstra lucrul acesta? sau poate el de fapt ma vrea pe mine si se foloseste de copil. atunci care este comportamentul lui fata de copil se intereseaza oare cineva la modul serios/ copilul meu o fi in siguranta?
nu am facut acte romanesti copilului. eu sunt in romania.

copilul este nascut in cipru
deci in cazul in care sa luat o hotarare judecatoresca nedreapta decazandu ma din drepturi am posibilitatea de a ataca hotararea