avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie cu contract nul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie cu contract nul

Bună ziua. Dacă nu am semnat contractul de munca cu angajatorul și vreau sa muncesc în alta parte acesta din urma trebuie sa mi elibereze decizia de încetare a locului de munca?
Cel mai recent răspuns: andreinikoleta , utilizator 12:03, 31 August 2018
Decizia respectiva nu are nicio valoarea, daca contactul de munca nu a fost semnat de ambele parti.
Bună ziua. Doamna administrator în urma insistentelor mele de a semna contractul de munca a înscenat o lipsa în gestiune fapt care a făcut și plângere la politie, lipsa fiind de 1048 lei eu într-adevăr constatând la sfârșitul programului lipsa acestor bani. În acea zi am fost imvoita sa lipsesc între orele 12.00 și 15.00, asociatul firmei a întrat în gestiunea mea făcând plăti și emițând bilete. La întoarcere am vrut sa fac stocul dar clienții sau arătat nemulțumiți, asa ca asociatul a ridicat după masa niște hârtii care mi sa părut ca este ceva sub ele, și a părăsit agenția. După ce am dat declarație la politie în care am spus ca nu am furat banii care imi lipseau din gestiune și ca îmi asum răspunderea în cazul unei eventuale greșeli, am fost libera de drept 3 zile. Pe 25 august a vrut sa ma prezint la locul de munca iar doamna administrator mi a comunicat ca mi sa desfăcut contractul de munca indisciplina și ca voi primi decizia prin posta. Eu în momentul de fata am așteptat cele 5 zile lucrătoare ca să primesc o înștiințare și nu am primit nimic. Menționez ca nici lichidarea nu a fost făcută. Cum sa procedez pt a mi câștiga drepturile bănești pe cele 11zile/12 ore și vechimea celor 2 săptămâni lucrate? Ar putea avea totuși loc o comisie de disciplina dacă nu exista contract de munca?
Ati semnat sau nu c.i.m. ?
Nu am semnat nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatorul razvan3885 razvan3885 Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator ... (vezi toată discuția)
Gestiunea stef1234 stef1234 Buna ziua, am lucrat la o firma unde am fost angajat in functia de director de vanzari. Dupa o perioada de 3 ani am fost disponibilizat din fumctie fara o ... (vezi toată discuția)
Lipsa la inventar alimentar ioanaanca_2002 ioanaanca_2002 lucrez de 2ani primu inventar a iesit bine la 6 luni dupa am iesit lipsa 9200si la 1an sa mai facut iar inventar si am iesit lipsa 22000ron stoc fiind undeva ... (vezi toată discuția)